U Novom Selu nova pobeda nove užičke postave

U Novom Selu nova pobeda nove užičke postave

Novo Selo, dvorana OŠ “Bane Milenković”; Gledalaca: 10;

Sudije: Ivana Lukić, Marija Veličković (obe Kruševac);

 

GRAČAC – UŽICE 0:3 (27:29, 18:25, 12:25) 57:79

 

Gračac: Đurović Đ 4p, Draganjac 4p, Lisinac 5p, Đurović V 2p, Čeperković (kap) 4p, Peković 4p, Milovanović 9p;

Užice: Sredić 2p, Lekić 18p, Žunić 3p, Lazić (kap) 10p, Brašanac 7p, Cvetković 4p, Majkić 3p, Marić 4p, Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

 

Odbojkaši Gračca i Užica su 4 puta odmerili snage u tekućoj sezoni i sve 4 utakmice su dobili Užičani. Kuriozitet je da je u sve 4 utakmice ekipa Gračca bila u drugačijem sastavu i nijednom nije bio isti igrač na poziciji dizača. Ovaj put i ekipa Užica je bila potpuno drugačija. Igru je uspešno kreirao Majkić, a na prijemu su smenjivali Cvetković, Marić i Sredić.

 

 

Nova postava je izazvala dosta nesigurnosti. Jedino je kapiten Lazić uspevao da poveže konce i sačuva prvi set. U prvom i drugom setu su gosti napravili nedopustiv broj grešaka na servisu, ali to domaći igrači nisu iskoristili. U trećem setu je na servisu izdominirao Sreten Marić. Prijemom servisa je rukovodio pouzdani libero Andrić. U napadu se tek u trećem setu probudio užički bombarder Lekić.

 

 

Pred Užičanima su još 2 utakmice pred domaćom publikom. U narednom kolu u Užice dolazi lider i budući prvoligaš Bagdala iz Kruševca, koja je u ovoj sezoni jedina pobeđivala užičku ekipu. Utakmica se igra u nedelju 07. aprila 2024. godine u dvorani Veliki park sa početkom u 18 časova.

Podelite vesti!