Nije to do Bagdale….

Nije to do Bagdale….

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 100;

Sudije: Dalibor Ljubojević (Užice), Marko Mićović (Prijepolje)

 

UŽICE – BAGDALA 3:0 (25:18, 25:18, 25:22) 75:58

 

Užice: Peković 10p, Lekić18p, Lazić (kap) 14p, Krstić 1p, Brašanac 8p, Majkić 1p, Marić 5p, Milojević (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Bagdala: Marković 2p, Nedić 5p, Milosavljević 2p, Stepanović, Stevanović, Ralić 3p, Mladenović 5p, Cekić (kap) 9p, Bujić 2p, Božović 9p, Spirić (kap), Kovačević (lib);

 

 

Stomačni virus… migrena…slomljen prst na ruci… prehlada… rasečena usna… rasečen kvadriceps…ekskurzija… treniram… ne treniram…igram… ne igram…ima srednjih blokera…nema srednjih blokera… Ovo je rezime sedmice ekipe Užica uoči utakmice sa Bagdalom u 19. kolu. Sportom su Užičani počeli da bave na zagrevanju na dan utakmice.

 

 

Ne bi bilo pošteno i ne bi bio pravi odraz razlike u kvalitetu da je i četvrti duel dve prvoplasirane ekipe Druge lige zapad dobila Bagdala iz Kruševca. U utakmici čiji ishod nije mogao da poremeti redosled na tabeli bolji su bili Užičani. Desetkovani Užičani, oslabljeni Kruševljani… epilog 3:0 za Užice za 66 minuta igre u utakmici u kojoj je bio ulog samopoštovanje. U utakmici koju su užički ljubitelji odbojke gledali sa nevericom – šta su propustili odbojkaši Užica u sezoni 2023/24.

 

 

Nezgodno je kada celo prvenstvo stane u 4 utakmice sa istim rivalom. Ostale ekipe uopšte nisu konkurentne. Nezgodno je kad se prave ambicije, a igrači imaju amaterski pristup. Bio bi ogroman uspeh da je Užice sa ovim sastavom osvojilo prvo mesto. Zgodno je što je ekipa mlada i ima potencijal. Zgodno je i to što se do detalja zna šta je potrebno za iskorak u Prvu ligu.

Bagdali su svakako Užičani poželeli svu sreću u višem rangu. Pred Užičanima je poslednje kolo posle koga se spušta zavesa na sezonu 2023/24, u kojoj je ekipa Užica do sada zabeležila 14 pobeda u 17 utakmica.

U petak 12. aprila u 20 časova u dvorani Veliki park  ekipa Užica u okviru 20. kola dočekuje FAP Livnicu iz Prijepolja.

Podelite vesti!