Užičani zabeležili pobedu pred početak MINI lige

Užičani zabeležili pobedu pred početak MINI lige

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 100;

Sudije: Marko Mićović (Prijepolje), Dalibor Ljubojević (Užice);

 

UŽICE – RUDAR 3:0 (25:15, 25:15, 25:19) 75:49

 

Užice: Peković 15p, Marjanović, Savić, Lekić 9p, Žunić 6p, Lazić (kap) 6p, Krstić 5p, Brašanac 11p, Cvetković 3p, Marić 4p, Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Rudar: Joković U 9p, Joković D (kap) 3p, Jovanović 10p, Nikolić 1p, Mačužić 4p, Stančić P 3p, Stančić M 3p, Čukić, Goljović (lib);

 

Utakmica protiv mlađanih “rudara” je trajala 61 minut i bila je odlična prilika da mladi prvotimci Užica pokažu svoj talenat. Trener Krsmanović je u toku nedelje odmarao svoje najbolje igrače, pa su priliku protiv Baljevčana dobili i momci iz druge postave.

 

Užičani su vodili od starta prvog i drugog seta i sigurnom igrom završavali setove u svoju korist. Samo u trećem setu su gosti bolje počeli, ali nisu uspeli da izdrže do kraja trećeg seta.

 

 

“Rudari” su se borili sa prijemom servisa i teško su krotili servise Užičana. U napadu ih je predvodio odlični primač Jovanović. U pobedničkoj ekipi su smanjenu minutažu imali Lazić i Lekić, pa su se istakli srednji bloker Brašanac i primač servisa Peković.

 

 

Zbog zimske pauze i rasporeda Užičani su odigrali utakmicu pred domaćim navijačima posle 3 meseca. Igrači Užica su pokazali veliku želju da se pokažu pred svojom publikom, ali protivnik nije bio dorastao za veću borbu.

Narednog vikenda ekipa Užica započinje mini ligu za plasman od 1-4. mesta utakmicom protiv trećeplasiranog Gračca. Utakmica se igra u nedelju u Užicu u dvorani Veliki park sa početkom u 12 časova.

 

Podelite vesti!