Povratak Peksa

Povratak Peksa

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 60;

Sudije: Marko Mićović, Vladimir Pavlović (obojica Prijepolje)

 

UŽICE – FAP LIVNICA 3:0 (25:09, 25:12, 25:18) 75:39

 

Užice: Sredić 3p, Peković 15p, Marjanović 3p, Savić, Lekić 12p, Žunić 6p, Lazić (kap) 7p, Krstić 4p, Brašanac 4p, Marić S 2p, Milojević (lib), Marić V (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

FAP Livnica: Mehović E 9p, Mehović M, Kučević 3p, Luinović 6p, Vižlina (kap) 10p, Malešić 2p, Pjanović (lib); trener Oković;

 

 

Svi u Odbojkaškom klubu “Užice” su čekali već 2 meseca da se vrati na odbojkašku scenu u pravom svetlu Strahinja Peković. I vratio se… bez obzira na jačinu protivnika. Jer u prethodnih 7 utakmica Druge lige zapad jedini protivnik koga je Peković imao je upravo Strahinja Peković. Danas je Peković bio najbolji poenter svoje ekipe. Osvojio je više poena i od neprikosnovenog Lekića, ali i ostvario 9 as poena.

Užičani su ozbiljno shvatili protivnika iz Prijepolja, iako su došli bez najboljeg igrača korektora Okovića. U drugom kolu ove sezone u Prijepolju Užičani su Prijepoljce jedva savladali rezultatom 3:2. U Velikom parku utakmica je trajala 53 minuta.

Priliku da igraju imali su svi igrači u sastavu ekipe domaćih. Svoje prve poene ostvario je i 15-godišnji Vukašin Marjanović i najavio pred užičkom publikom svoj veliki potencijal.

 

 

U ekipi gostiju istakao se dizač Mehović, koji je sve svoje poene (9 poena) osvojio prebacivši loptu prstima u polje Užica.

 

 

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Užičani gostuju u Kraljevu ekipi Ribnice 2. Utakmica se igra u subotu 16.12.2023. godine u staroj hali u Kraljevu sa početkom u 13 časova.

Podelite vesti!