Marjanović za preokret

Marjanović za preokret

Kraljevo, dvorana sportova Ibar; Gledalaca: 30;

Sudije: Tijana Čolić, Mladen Aleksić (oboje Kraljevo);

 

RIBNICA 2 – UŽICE 0:3 (24:26, 12:25, 11:25) 47:76

 

Ribnica 2: Stefanović 5p, Delević D 1p, Delević A (kap) 8p, Čolović 4p, Petković 1p, Maričić 3p, Gočanin 4p, Đoković, Milanović 1p, Kovačević, Bojović (lib), Kočović (lib); treneri Petković i Ratković;

Užice: Sredić 2p, Peković 4p, Marjanović 2p, Lekić 21p, Žunić 4p, Lazić (kap) 11p, Krstić 2p, Radojičić 2p, Brašanac 8p, Cvetković, Marić 1p, Milojević (lib), Marić V (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

Uneo sigurnost – 15-godišnji Vukašin Marjanović

Utakmica protiv mladih Kraljevčana je trajala 65 minuta. Užičani su rezultatski lako i ubedljivo savladali domaćina, ali prvi set nije ukazivao da će tako biti. Ribnica je ceo set bila u prednosti za poen ili dva. Užičani su bili haotični, pospani i odisali su nesigurnošću. Kraljevčani su bili disciplinovani, strpljivi i malo su grešili. Pri rezultatu 22:20 za Ribnicu, trener Krsmanović uvodi na mestu srednjeg blokera Marjanovića umesto Žunića. Na 23:21 na servis dolazi Marjanović i samouvereno servira 3 puta i prevodi rezultat na tas Užica. Gosti se bude i osvajaju već izgubljen set rezultatom 26:24.

 

 

Šesnaestogodišnji Petar Brašanac

18-godišnji Sreten Marić

18-godišnji Dragan Žunić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjanović je samopouzdanje preneo na celu prvu postavu. Servis i prijem servisa su postali sigurniji, a proradio je i napad. Mladi Kraljevčani su pali u igri. Dalji tok utakmice omogućio je svim članovima užičke ekipe da se iskažu i ubeleže individualni učinak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovom pobedom Užice je zacementiralo drugu poziciju na tabeli. Sledi zimska pauza do početka februara kada se nastavlja prvenstvo. Prolećni deo prvenstva opredeliće pobednika Druge lige zapad, koji stiče pravo na ulazak u Prvu ligu Srbije.

 

 

Podelite vesti!