Osvojena 3 boda protiv mladih Kraljevčana

Osvojena 3 boda protiv mladih Kraljevčana

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 200;

Sudije: Ivana Dragutinović, Sara Ilić (obe Požega);

 

UŽICE – RIBNICA 2 3:0 (25:19, 25:20, 25:14) 75:53

 

Užice: Sredić, Peković 11p, Marjanović, Savić 1p, Lekić 18p, Žunić 2p, Lazić (kap) 11p, Krstić 3p, Radojičić, Brašanac 9p, Cvetković, Marić S, Andrić (lib), Marić V (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Ribnica 2: Stefanović 7p, Delević D, Delević A 7p, Stančić (kap) 2p, Bajović , Čolović 5p, Gočanin 2p, Kočović1p, Milanović 6p, Kovačević, Lazović (lib); treneri Petković i Ratković;

 

 

Nije bilo dileme oko krajnjeg ishoda u duelu Užičana i Kraljevčana. Obe ekipe su mlade, ali Kraljevčani su baš podmladili ekipu i predstoji im veliki rad da se nametnu trenerima Ribnice za priliku u prvom timu koji igra Superligu.

 

Užičani su igrali taman koliko je dovoljno da maksimalan rezultat ne dođe u pitanje. Najbolji poenter ekipe Lekić je igrao povređen, ali je stegao zube i ispunio svoju kvotu.

 

Peković i Andrić su se stabilizovali na prijemu servisa. Ali na servisu i dalje škripi. Iako se iskoristilo neiskustvo Kraljevčana, zahvaljujući kome je napravljeno 14 as poena, napravljeno je i dosta servis grešaka. Cela ekipa je za 3 seta napravila 15 servis grešaka.

 

Ono što se u užičkoj ekipi željno očekuje je bolja organizacija napada, bolje odluke u napadu, kao i da se značajno popravi igra u odbrani.

 

Poslednji poen na utakmici osvojio je mladi drugi dizač Užica Mihailo Savić iz servisa.

 

Narednu utakmicu Užičani takođe igraju kod kuće protiv Lotusa iz Čačka. Utakmica je zakazana u nedelju 05. novembra 2023. godine u 16 časova u dvorani Veliki park.

Podelite vesti!