Užički vitezovi nestali pod Bagdalom

Užički vitezovi nestali pod Bagdalom

Kruševac, sala OŠ “Jovan Popović”; Gledalaca:7;

Sudije: Stefan Batalo, Nemanja Ristić (obojica Niš);

 

BAGDALA – UŽICE 3:0 (25:15, 25:17, 25:17) 75:49

 

Bagdala: Cekić B (kap) 11p, Sedlan, Milosavljević 7p, Stepanović, Stevanović, Marjanović, Mladenović 4p, Cekić N 12p, Božović 10p, Špirić 7p, Radojičić-Antić (lib);

Užice: Peković 2p, Marić, Žunić D, Lazić (kap) 12p, Janjić 3p, Brašanac 1p, Lekić 7p, Krstić, Majkić, Sredić, Žunić Ž (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

Šta se desilo sa ekipom Užica za samo 7 dana? Gde su nestali igrači koji su sjajno odigrali protiv lidera na tabeli? Kako je moguće, posle onakve utakmice protiv Kosovske Mitrovice, pojaviti se na terenu u Kruševcu i ne odigrati ništa? Kako je moguće da naznake igre pokažu samo kapiten Lazić i libero Žunić? Ovo su pitanja za stručni štab Užica.

Činjenica je da se nije igralo u uslovnoj dvorani, ali to nema veze sa indolentnošću, nezainteresovanosti, bezidejnosti, samodovoljnosti, neodgovornosti…. Da li igrači imaju daha i koncentracije samo za mikrociklus?

Porazi u sportu su izazovi za unapređenje treninga, unapređenje rada, unapređenje razmišljanja… Porazi spuštaju u realnost, a želja i upornost testiraju karakter. Zato poraz protiv Bagdale može da bude i dobar!

Odbojkašima Bagdale svaka čast. Održali su Užičanima predavanje na temu želje, intenziteta, taktike. Nisu dozvolili pospanim Užičanima da se probude i za 67 minuta su osvojili sva 3 boda kojim se približavaju borbi za prvo mesto na tabeli.

Ekipa Užica se okreće narednom kolu. U subotu 11. marta 2023. godine Užice je domaćin Rudaru iz Baljevca. Utakmica počinje u 19 časova u dvorani Veliki park.

 

Podelite vesti!