Kraljevčani bolji na startu prolećnog dela lige

Kraljevčani bolji na startu prolećnog dela lige

Kraljevo, stara hala; Gledalaca: 120;

Sudije: Nevena Milošević, Milena Lalović (obe Kragujevac);

 

RIBNICA 2 – UŽICE 3:1 (27:25, 22:25, 25:23, 25:17) 99:90

 

Ribnica 2: Bekrić 15p, Milanović 14p, Stefanović 22p, Milovanović 9p, Zubljić (kap), Nikolić 1p, Nešović, Stamenčić J, Milosavljević 10p, Čolović, Pavlović, Stamenčić P, Maričić (lib), Vučetić (lib); treneri Petković i Ratković;

Užice: Peković 8p, Ljubojević 4p, Žunić D, Lazić (kap) 12p, Dabić 5p, Janjić 6p, Brašanac 1p, Lekić 19p, Krstić 3p, Majkić 1p, Marić, Žunić Ž (lib), Milojević (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

Duga je pauza između jesenjeg i prolećnog dela prvenstva Druge lige zapad. Prošlo je dva meseca i Užičani su početak prolećnog dela prvenstva dočekali nespremni, za razliku od mlade ekipe Ribnice. Utakmica je bila slična onoj u jesenjem delu, izjednačena i uzbudljiva. Ovaj put su više sreće imali, ali i više znanja pokazali Kraljevčani i zasluženo ostvarili pobedu.

I prvi, i drugi, i treći set su bili izjednačeni. U moru grešaka ključne su u prvom i trećem setu napravili gosti, a u drugom domaći igrači. Osokoljeni osvajanjem trećeg seta, mladi Kraljevčani su dobili samopouzdanje na servisu i četvrti set rešili ubedljivo protiv potpuno odsutnih gostiju iz Užica.

Užičanima preostaje da se vrate treningu i da spremniji dočekaju najbolju ekipu lige Kosovsku Mitrovicu. Utakmica se igra u subotu 25. februara 2023. godine u dvorani Veliki park u Užicu sa početkom u 19 časova.

Podelite vesti!