Četvrti trijumf Užičana u nizu

Četvrti trijumf Užičana u nizu

Baljevac, Sala OŠ “Josif Pančić”; Gledalaca: 4;

Sudije: Ignjat Milinković, Jelena Veljović (oboje Kraljevo);

 

PARTIZAN (LIPLJAN) – UŽICE 0:3 (21:25, 14:25, 20:25) 55:75

 

Partizan (Lipljan): Kapetanović, Ilić 7p, Kostić 3p, Rašić (kap) 1p, Dimić 6p, Ristić 4p, Stojković 14p, Cepkenović, Radić (lib);

Užice: Peković 8p, Marić S 1p, Žunić D 5p, Lazić (kap) 14p, Dabić 13p, Lekić 19p, Krstić 3p, Majkić, Sredić, Žunić Ž (lib), Marić V (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

Šesto kolo Druge lige zapad je uputilo Užičane ponovo u Baljevac. Ovog puta formalni domaćin na utakmici je bio Partizan (Lipljan), klub sjajne odbojkaške tradicije i na neki način klub-žrtva trenutne političke suituacije na Kosovu i Metohiji. Lipljanci su, za razliku od prethodnih utakmica, došli u Baljevac u respektabilnom sastavu. Na radost odbojke. Zahvaljujući tome u Baljevcu je viđena dobra odbojkaška predstava i odličan duel starih rivala Partizana i Užica.

Dugo je trebalo Užičanima da se zagreju u hladnoj baljevačkoj sali i da pokažu kvalitet ekipe iz vrha tabele Druge lige zapad. Dizač Rašić i primač Stojković su svojom dobrom igrom naterali goste da zaigraju maksimalno fokusirani. A kada su se raspoloženim Lazićem, Žunićem i Dabićem pridružili Peković, Krstić i Lekić, rezultat utakmice više nije bio upitan.

 

Mladen Dabić – srednji bloker Užica

 

Posebno su se u današnjoj utakmici istakli srednji bloker Mladen Dabić i libero Željko Žunić. Dabić je bio odličan i u napadu, i u bloku, i na servisu. Žunić je bio stub stabilnosti ekipe tokom cele utakmice.

Pred Užičanima je vikend kada su slobodni prema rasporedu, a pred Lipljancima je gostovanje ekipi FAP Livnica. Ekipi Partizana želimo što manje problema u funkcionisanju i da u narednim utakmicama igraju kompletni.

 

Podelite vesti!