Prvi mačići….

Prvi mačići….

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 150;

Sudije: Vladimir Radovanović (Ljig), Petar Ignjatović (Užice);

 

UŽICE – RIBNICA 2 3:1 (25:20, 20:25, 25:23, 25:22) 95:90

 

Užice: Peković 4p, Ljubojević 5p, Marić, Žunić 1p, Lazić (kap) 15p, Dabić 8p, Brašanac 1p, Lekić 17p, Krstić 2p, Majkić 2p, Sredić, Žunić (lib) 1p, Milojević (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Ribnica 2: Bekrić 15p, Milanović, Stefanović 3p, Milovanović 8p, Zubljić (kap) 9p, Nikolić 3p, Nešović 6p, Stamenčić J, Milosavljević 20p, Stamenčić P, Maričić (lib), Vučetić (lib); treneri Petković i Ratković;

 

OK “UŽICE”

 

Učesnici prošlogodišnje Prve B lige Užice i Ribnica 2 su se voljom žreba sastali u prvom kolu Druge lige zapad. Obzirom da su Užičani prošle godine ostvarili dve ubedljive pobede, očekivali su lak posao i na startu Druge lige. Međutim, mladi Kraljevčani su vredno radili između dva prvenstva i užičkoj publici su se predstavili u lepom svetlu.

 

 

Dugo nije bilo takmičarske muške odbojke u Užicu, pa se od prve utakmice dosta očekivalo od domaćih igrača. Bilo je dobrih akcija, ali i smušenih rekcija. Prvi set su Užičani dobili rutinski i očekivalo se da tako bude do kraja. Međutim, tako nisu mislili gosti. Predvođeni odličnim srednjim blokerom Milosavljevićem, dizačem Nikolićem i korektorom Bekrićem, iskoristili su smušenost i haotičnost užičke odbrane i uzvratili istom merom domaćinu za izjednačenje u setovima.

Užičani su nastavili da igraju toplo-hladno. Bilo je dosta nesporazuma i sudaranja. Čak se u sudaru sa mladim dizačem Majkićem povredio libero Milojević, te je zbog povrede morao da napusti igru. Treći i četvrti set su bili izjednačeni, ali su ga prelomili igrači Ribnice svojim greškama. U užičkoj ekipi su se poenterski istakli Lekić i Lazić.

 

Pozdrav vernoj publici

 

U drugom kolu Užičani gostuju Kosovskoj Mitrovici.

 

Podelite vesti!