Srećan rođendan, klube naš!

Srećan rođendan, klube naš!

Neko bi rekao: “Šta je to toliko važno – 21. rođendan?!” Značajno je! Izgradili smo za 20 godina jaku i stabilnu osnovu. Omogućili smo čvrst temelj za zidanje spratova. A zidanje smo počeli saradnjom sa Odbojkaškim klubom “Radnički” iz Kragujevca.

 

Zajednička fotografija sportskih prijatelja – OK Radnički i OK Užice

 

Obeležavanje 21-og rođendana Kluba nam je uveličalo gostovanje dvostrukog prvaka države i sportsko nadmetanje naših mladih momaka sa odbojkašima koji se bore za vrh takmičenja koje je dva ranga iznad našeg takmičenja. Imponuje dolazak Radničkog u punom sastavu. Raduje hrabar otpor mladih Užičana. Optimizam daje dobra igra i nekoliko dugih poena.

 

OK Radnički (KG)

 

Zahvaljujemo se Radničkom i direktoru Dušanu Vuloviću što su došli u punom sastavu i što su Užičani mogli da vide superligašku odbojkašku ekipu u dvorani Veliki park. Iskustvo igranja protiv Milutinovića, Stanojevića, Goića, Matića, Vukmirovića, Kovača, Blagojevića, Ristića će značiti užičkim momcima u motivaciji i samopouzdanju u nastupajućoj sezoni.

 

OK Užice

 

Radno smo proslavili rođendan. Sa radom nastavljamo odmah posle rođendana, jer već narednog vikenda užička mlada ekipa igra 2. kolo Kupa Srbije u Kruševcu.

Podelite vesti!