Čvrst temelj za narednih 20 godina

Čvrst temelj za narednih 20 godina

Odbojkaški klub “Užice” je sezonu 2022/23 otvorio kup utakmicom protiv FAP Livnice iz Prijepolja. Ostvarena je pobeda i plasman u drugo kolo Kupa Srbije. Kuriozitet ove utakmice je da je postava Užica koja je počela utakmicu imala prosek godina 17, a postava koja je završila utakmicu imala prosek godina 20. I to je glavni utisak! To je početak drugih 20 godina OK “Užica”! Nova snaga… nova energija… novi optimizam! Niko se u Klubu ne zanosi da mladi momci neće praviti dosta grešaka. Ali momci su posvećeni i vredno rade. Nema dileme da će “igrački” porasti, ali i “ekipno”, jer imaju punu pažnju stručnog štaba.

 

Trener Vladimir Krsmanović savetuje prvotimce na tajm autu

 

Nagrada za dobar rad na početku priprema za Užičane je gostovanje dvostrukog šampiona države i osvajača kupa ekipe OK “Radnički” iz Kragujevca. Užičani će prijateljskom utakmicom sa sjajnom superligaškom ekipom obeležiti 21. rođendan. To je i izuzetna prilika da užička publika vidi odličnu odbojkašku ekipu, ali i da podrži mlade Užičane u odmeravanju snaga sa znatno kvalitetnijim igračima. OK “Užice” nije moglo da poželi bolju promociju odbojke u gradu.  Utakmica sa Radničkim se igra u subotu 27. avgusta 2022. godine u dvorani Veliki park sa početkom u 17 časova.

 

Sa mladim snagama u ozbiljno takmičenje – OK “UŽICE”

 

Odbojkaški klub “Užice” je mnogo više od seniorske ekipe. Dečaci se takmiče u svim uzrasnim kategorijama u zvaničnim takmičenjima Odbojkaškog saveza Srbije: juniori, kadeti, pioniri i pretpioniri. Od pre 3 godine u Klubu egzistira i ženska sekcija. Devojčice se takođe takmiče u svim uzrasnim kategorijama u zvaničnim takmičenjima Odbojkaškog saveza Srbije: juniorke, kadetkinje, pionirke i pretpionirke Za mlade odbojkašice OK “Užica” će se tek čuti u narednim godinama. To je snaga koja bujično nadolazi. Ana Dabić, Jana Peković, Sofija Mićunović, Maša Milovanović, Vesna Tomić, Anđela Bacetić, Sara Tarabić, Đurđa Mićević…. Zalog OK “Užica ” za vedru budućnost! Za nove pobede i nove radosti!

 

Podelite vesti!