Užičani prigrlili pobedu u Bečeju

Užičani prigrlili pobedu u Bečeju

Bečej, SC “Đorđe Predin Badža”;

Sudije: Stefan Vasiljević, Lazar Banjac (obojica Beograd)

 

BEČEJ – UŽICE 1:3 (16:25, 15:25, 25:22, 14:25) 70:97

 

Užičani su na put u Bečej krenuli u sastavu: Peković, Alempijević, Žunić, Lazić (kap), Janjić, Kaplarević, Lekaj, Lekić, Murić, Krstić, Stokić (lib), Jovanović (lib). Trener Krsmanović je počeo utakmicu sa izmenjenom postavom u odnosu na dvoboj protiv Topličanina. Na mestu primača servisa Kaplarević je zamenio Murića, a Alempijević je bio na mestu srednjeg blokera umesto Radojičića. Domaća ekipa je, nezadovoljna ishodom dvomeča sa Kosovskom Mitrovicom, kombinovala i … na kraju prekombinovala.

 

Nedovoljno oporavljeni dizač Krstić je odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone, a raduje i povratak kapitena Lazića posle bolesti. Prva dva seta su Užičani dobro servirali i držali siguran prijem servisa, pa otuda i ubedljivo dobijena prva dva seta.

 

U trećem setu su Bečejci promešali karte, uveli Mehića, Piljojčića i Mirkovića i pojačali servis. Užičani su na njihovu reakciju mlako odgovorili, posebno koncentracijom na prijemu servisa. Treći set je zasluženo osvojio Bečej. U četvrtom setu su gosti vratili ritam iz prva dva seta. Napadački je dominirao korektor Lekić. Prijem servisa se stabilizovao. Set i utakmica je završena trijumfalno u korist užičke ekipe, koja nosi 3 boda u Užice. Pobednički poen možete videti u narednom videu:

 

U narednom kolu u Užice dolazi ekipa Futoga. Utakmica se igra u Velikom parku u subotu 12. februara sa početkom u 19,30 časova.

 

Podelite vesti!