Kosovska Mitrovica odnela bodove

Kosovska Mitrovica odnela bodove

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca:150;

Sudije: Velizar Lalević (Kraljevo), Dušan Perić (Paraćin);

 

UŽICE – KOSOVSKA MITROVICA 0:3 (22:25, 16:25, 18:25) 56:75

 

Užice: Alempijević 4p, Marić, Lazić (kap) 11p, Radojičić 1p, Kaplarević 2p, Janjić 3p, Lekaj 1p, Popović 8p, Lekić, Murić 7p, Krstić 1p, Majkić, Stokić (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Kosovska Mitrovica: Hodžić, Borovićanin 4p, Stanojević, Jović, Radomirović (kap) 4p, Trivunić, Nenadić 10p, Deljanin 7p, Rajković 10p, Karišik 10p, Milosavljević (lib);

 

Užičani su prepustili bodove iskusnoj ekipi Kosovske Mitrovice posle 67 minuta igre. U prvom setu su pružili jači otpor. Igralo se poen za poen i ušlo se u egal završnicu. Međutim, kod rezultata 22:22 domaći igrači su napravili 3 greške i gosti su osvojili set. Loša koncentracija u presudnim trenucima užičkih odbojkaša je odlučila pobednika u prvom setu.

Izgubljen prvi set je potpuno demoralisao Užičane. U drugom setu su počeli mnogo da greše, prevashodno u servisu i napadu. Iskusni gosti su pojačali servis, što je rezultiralo i padom na prijemu servisa domaće ekipe. U toku cele sezone ekipa Užica ima problem da se padovi u igri (kada krenu) nadovezuju i da nema stabilnog igrača koji to može da zaustavi. Šteta je što je prekinut niz od 3 pobede u prvenstvu, ali gosti su bili bolji i zasluženo pobedili.

Narednog vikenda je pauza u prvenstvu zbog finala Kupa Srbije, a u sledećem kolu (12/13. marta) u Užice dolazi druga ekipa Ribnice iz Kraljeva.

Podelite vesti!