Dani pobeda!

Dani pobeda!

Od srede 09. februara do kraja nedelje Odbojkaški klub “Užice” je odigrao 4 prvenstvene utakmice i ostvario 4 pobede. Po dve važne pobede su delo sjajnih trenera Vladimira Krsmanovića i Ivana Panića. U Regionalnoj ligi zapad su kadeti Užica savladali Lučane kao gosti, u Prvoj B ligi su seniori pobedili goste iz Futoga, u Pionirskoj ligi za devojčice su Užičanke bile bolje od Play Volley-a iz Prijepolja i na kraju su mlađe pionirke Užica savladale vršnjakinje iz Prilika. Bilo… ponovilo se!

Kadetska ekipa predvođena trenerom Vladimirom Krsmanovićem

 

Kadeti Užica su u Lučanima odigrali odlično protiv domaće ekipe. Kapiten Mateja Andrić je sjajno predvodio svoj tim, dizač Majkić odlično dirigovao igrom, a Peković i Marić su bombardovali odbranu Lučana. Konačan rezultat:

LUČANI – UŽICE 0:3 (17:25, 19:25, 21:25) 57:75

 

Pionirke Užica predvođene trenerom Ivanom Panićem

 

Pionirke Užica su u sali OŠ “Stari grad” u Užicu savladali vršnjakinje iz kluba “Play Volley” iz Prijepolja. Iva Ivanović je odigrala kapitenski i sa Lenom Spasojevićom predvodila svoju ekipu do druge pobede u Pionirskoj ligi. Konačan rezultat:

UŽICE – PLAY VOLLEY 3:0 (25:18, 25:21, 25:17) 75:56

 

Mlađe pionirke Užica

 

Mlađe pionirke Užica su u prvom kolu Pretpionirske lige savladale vršnjakinje iz Prilika. Kapiten Nađa Zorzić, u odsustvu Nikoline Marinković, je vodila ekipu do pobede. Istakle su se još Milica Marković, Maša Milovanović i Dunja Pavlović i nagovestile da će u ovoj ligi ostvariti još dosta pobeda. Konačan rezultat:

UŽICE – PRILIKE 3:1 (25:14, 25:10, 24:26, 25:06) 99:56

 

Pozdrav na početku utakmice

 

Seniori Užica su bili sigurni i ubedljivi protiv neugodne ekipe Futoga. Kapiten Nemanja Lazić je bio lider užičke ekipe i svojim pozitivnim odnosom prema utakmici je “zarazio” i ostale članove prve postave. Odličnim servisom su Užičani razbili prijem servisa Futoga, a napadom su rukovodili Lekić, Kaplarević i kapiten Lazić. Kapiten Futoga Vorkapić je koristio sve igrače kako bi promenio ritam utakmice, ali bezuspešno. Konačan rezultat:

UŽICE – FUTOG 3:0 (25:22, 25:17, 25:16) 75:55

Užice: Alemoijević 9p, Marić, Lazić (kap) 8p, Radojičić 1p, Kaplarević 11p, Janjić 4p, Lekaj, Popović, Lekić 16p, Murić, Krstić 5p, Majkić, Stokić (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Futog: Mandić 6p, Vučenov, Stupar N 2p, Crepulja 3p, Ljubičić 3p, Kosić 9p, Vorkapić (kap) 1p, Šticaroči-Obad 11p, Ćurguz, Stupar G 1p;

 

U narednom kolu Užičani gostuju ekipi Loznice. Utakmica se igra u dvorani Lagator u nedelju 20. februara u 16,45 časova.

Da bi se dani pobeda nastavili odbojkašice i odbojkaši Užica moraju da treniraju još jače i više. U narednoj nedelji nastupaju pioniri, seniori, kadetkinje i mlađe pionirke. Pobede su najlepši poklon svom klubu za 20-ti rođendan.

 

Podelite vesti!