Mnogo hteli… mnogo započeli… previše grešili…

Mnogo hteli… mnogo započeli… previše grešili…

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 150;

Sudije: Petar Perović, Nemanja Jovanović (obojica Kragujevac);

 

UŽICE – TOPLIČANIN 97 2:3 (15:25, 25:19, 25:22, 14:25, 13:15) 92:106

 

Užice: Peković, Alempijević, Marić, Lazić (kap) 8p, Radojičić 3p, Kaplarević 2p, Janjić 11p, Lekaj, Popović 3p, Lekić 16p, Murić 17p, Krstić 4p, Stokić (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Topličanin 97: Blagojević 5p, Gigić, Rančić, Souare 19p, Aleksić (kap) 2p, Petrović 10p, Radisavljević 9p, Krstić 1p, Minić, Konate 15p, Ždraljević (lib); treneri Kostić i Jović;

 

OK Užice – januar 2022

 

Zimska pauza je uspavala Užičane. Motore su upalili tek kada su izgubili prvi set. Atraktivna ekipa iz Prokuplja sa dva tamnoputa internacionalca je došla u Užice sa oreolom favorita i u prvom setu to potpuno opravdala. Drugi i treći set su se domaći trgnuli i ubedili sebe da mogu dobro da igraju protiv favorita. Servis je bio konkretniji, prijem servisa stabilniji, napad oštriji. Poveli su domaći sa 2:1.

 

Užička publika, koja se već definisala u prethodnim kolima u zavidnom broju, se probudila i počela da uživa u igri svojih ljubimaca protiv odličnih Prokupčana. Međutim, užička ekipa je ponovo izgubila dah, kao i protiv Šumadije, i jednostavno poklonila dva seta gostima. Nedovoljna koncentracija, loše odluke, slabo kretanje… i “prosuše celu kofu mleka”… Gosti su odneli 2 boda i otišli zadovoljni iz Užica, a Užičanima je ostao gorak ukus u ustima. Još jedna propuštena šansa.

U narednom kolu Užičani putuju u Bečej na megdan istoimenoj ekipi. Utakmica se igra u nedelju 06. februara 2022. godine u Bečeju sa početkom u 19 časova.

Podelite vesti!