Lekic’s on fire!

Lekic’s on fire!

Kraljevo, stara hala; Gledalaca: 80;

Sudije: Miloš Aleksić (Prokuplje), Mario Đorđević (Niš);

 

RIBNICA 2 – UŽICE 0:3 (08:25, 18:25, 18:25) 44:75

 

Ribnica 2: Dumanović, Milovanović, Zubljić 2p, Stančić, Nikolić, Ratković 5p, Miljković 7p, Milosavljević 4p, Nešović, Petrašinović 10p, Živanović (kap), Stamenčić, Vučetić (lib), Pantović (lib); treneri Ratković i Simojlović;

Užice: Peković, Alempijević 3p, Žunić, Lazić (kap) 6p, Radojičić 3p, Lekaj, Lekić 21p, Murić 6p, Krstić, Majkić, Kaplarević (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

Veljko Lekić kakvog želimo – 13 poena iz napada, 5 poena iz bloka, 3 poena iz servisa

 

Utakmica protiv mlađane ekipe iz Kraljeva je trajala 57 minuta. Veljko Murić i Filip Radojičić su servisima razbili prijem servisa Ribnice i potpuno uništili samopouzdanje domaće ekipe.

 

Servis je slušao Veljka Murića

 

Krstić je hranio loptama raspoloženog korektora gostiju Lekića, koji je osvojio većinu poena Užičana. Obzirom da rezultat nijednog seta nije dolazio u pitanje, trener gostiju Krsmanović je uveo i kadete Majkića, Pekovića i Andrića da osete atmosferu seniorske utakmice.

 

Primači Užica

 

Ovom ubedljivom pobedom Užičani su vratili osmehe na lice i u mnogo boljem raspoloženju ulaze u sedmo kolo. U sedmom kolu u Užice dolazi sjajna ekipa Železničar iz Beograda, jedan od glavnih pretendenata  za ulazak u viši rang. Utakmica se igra u nedelju 28. novembra 2021. godine u dvorani Veliki park sa početkom u 18 časova.

Podelite vesti!