Prokupčani ubedljivi protiv Užičana

Prokupčani ubedljivi protiv Užičana

Prokuplje, Sportska dvorana “Dr. Zoran Đinđić”; Gledalaca: 100;

Sudije: Kristina Mladenović (Niš), Miloš Aleksić (Prokuplje);

 

TOPLIČANIN 97 – UŽICE 3:0 (25:20, 25:16, 29:27) 79:63

 

Topličanin 97: Blagojević 6p, Stojanović, Rančić, Souare 16p, Aleksić (kap), Pavlović, Petrović 7p, Radisavljević 7p, Krstić 1p, Ninić, Konate 16p, Ždraljević (lib), Lazović (lib); trener Jović;

Užice: Alempijević 3p, Lazić Ni 2p, Marić, Lazić Ne (kap) 4p, Radojičić 5p, Kaplarević 6p, Lekić 12p, Murić 7p, Krstić 2p, Majkić, Stokić (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

 

Takmičarska sezona u Prvoj B ligi  za OK “Užice” je počela loše, potpuno neočekivano u odnosu raspoloženje na treningu. Internacionalna ekipa Topličanin 97 je bila prejaka za neuigrane goste iz Užica. Čak i u trećem setu, kad su  Užičani imali 2 set lopte, verovatno niko u užičkoj ekipi nije verovao u osvajanje seta. Tako se i desilo. Ako ne uzmeš ono što ti se nudi, uzima onaj ko više želi.

 

Postava Topličanina 97 je odigrala dosta dobro. Imali su samopouzdanje koje nije poljaljao određen broj grešaka. Odbojkaši Užica su igrali mekano, bez želje za pobedom i bez borbenosti. Pred stručnim štabom Užičana je veliki posao kad je u pitanju disciplina igre, ali i mentalna čvrstina.

Priliku za popravljanje utiska iz Prokuplja Užičani imaju u nedelju 24. oktobra 2021. godine kada u Užice dolazi ekipa Bečeja. Utakmica počinje u 17 časova u dvorani Veliki park.

Podelite vesti!