Pobeda u Futogu

Pobeda u Futogu

Futog, Sportska dvorana; Gledalaca: 60;

Sudije: Milica Kolarević, Jovan Jelisavac (oboje Stara Pazova);

 

FUTOG – UŽICE 1:3 (17:25, 26:24, 21:25, 21:25) 85:99

 

Futog: Mandić 16p, Vučenov, Stupar N 2p, Crepulja, Ljubičić, Jojić 4p, Kosić 7p, Vorkapić G (kap) 12p, Stupar G 2p, Vorkapić L;

Užice: Peković, Alempijević, Lazić Ni 7p, Marić, Lazić Ne (kap) 9p, Radojičić 11p, Lekaj, Lekić 24p, Murić 24p, Krstić 5p, Kaplarević (lib) 1p, Pantelić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

Užičani su tek u petom dvoboju uspeli da savladaju Futog. U Futogu posle 98 minuta igre Užice je slavilo rezultatom 3:1. Evidentno se “užički Ćira” polako zahuktava. Tek u trećem kolu su Užičani pokazali deo svog potencijala. Očekujemo da od narednog kola užička “parna mašina” krene punom parom.

 

 

Već drugu utakmicu na mestu libera igra Boris Kaplarević. Malo je reći odlično. Potpuno stabilan i pun samopouzdanja, bio je najjači oslonac ekipe u Futogu. Ton dobrom prijemu servisa dali su Lazić i Murić. Kada su pojačali servis Krstić i Murić, bilo je jasno da četa Gorana Vorkapića ima malo šansi za pobedu.

 

Mogućnost unapređenja napada, bloka i igre u polju daje optimizam. Ako se i ti elementi stabilizuju, neke potajne ambicije nisu bez osnova.

 

U četvrtom kolu Užice je domaćin odličnoj ekipi Loznice. Utakmica se igra u nedelju 07. novembra 2021. godine u Velikom parku sa početkom u 17 časova.

 

Podelite vesti!