Osvojeni prvi bodovi u sezoni

Osvojeni prvi bodovi u sezoni

Užice, dvorana Velki park; Gledalaca: 100;

Sudije: Uroš Vukadinović, Mladen Aleksić (obojica Kraljevo);

 

UŽICE – BEČEJ 3:1 (25:18, 25:21, 20:25, 25:23) 95:87

 

Užice: Peković, Alempijević 8p, Lazić Ni 3p, Marić, Lazić Ne (kap) 8p, Radojičić 4p, Pantelić, Lekaj, Lekić 22p, Murić 14p, Krstić 3p, Majkić, Kaplarević (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Bečej: Rakić M 7p, Vukanić I, Gajičić, Piljojčić 22p, Rakić Đ 8p, Mirković 4p, Bašić 1p, Milovac (kap) 14p, Vukanić V, Koković (lib);

 

I ekipa Užica i ekipa Bečeja su ušle stresno u dvoboj. Bečejci su doputovali bez startnog dizača Mehića, a Užičani su igrali bez libera Stokića, sa bolesnim kapitenom Lazićem i dizačem Krstićem i nespremnim drugim dizačem Lekajem. U takvoj situaciji bodovi su zlata vredni i ostali su u Užicu.

 

Užičani su odigrali dobro 2 seta i … više nije ništa išlo kako treba… Razigrali su se gosti. U ritam se vratio kapiten Milovac. Piljojčić je bio nerešiva enigma u napadu, a odbranom je rukovodio odlični libero Koković. Posle izgubljenog trećeg seta, Užičani su se vratili u igru i u izjednačenom setu, predvođeni korektorom Lekićem, prvi stigli do dvadeset petog poena. Ostvarena je pobeda u nedelji velikih problema u ekipi. Slatka pobeda!

Svi momci u užičkoj ekipi su dali svoj doprinos prvoj pobedi u prvenstvu. Ali herojski je odigrao prehlađeni dizač Krstić i sjajno se snašao u ulozi libera Kaplarević, premijerno u svojoj karijeri. Nedelja pred Užičanima je za oporavak i da se sa što više spremnih igrača izađe na megdan ekipi Futoga.

 

U trećem kolu Užice putuje u Futog. Utakmica protiv istoimene ekipe se igra u subotu 30. oktobra 2021. godine sa početkom u 20 časova.

Podelite vesti!