Užičanke pobedom završile sezonu

Užičanke pobedom završile sezonu

Ovogodišnja Liga mlađih pionirki je završena za Užičanke utakmmicom protiv devojaka iz Čajetine. Iva i drugarice su zasluženo pobedile i tako stavila pečat na ovogodišnju takmičarsku sezonu, u kojoj su pokazale veliki napredak.

 

Nadmetale su se servisima, igrom u polju i sjajnim smečevima Užičanke i Zlatiborke. Pokazale su da će u budućnosti voditi velike dvoboje i u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji. Danas su Iva Ivanović i Tara Tadić sjajno napadale, ali i Tatjana Božović izvrsno uzvraćala.

 

OK Užice – pobednički osmesi za kraj Lige

 

Nađa Zorzić i Jelena Tošić su moćno servirale i nisu dozvolile upornim Zlatiborkama da se približe u trećem i četvrtom setu. Anđela Bacetić i Nikolina Marinković su odlično odigrale i pokazale da se i na njih mora ozbiljno računati u pionirskoj konkurenciji. Dunja Pavlović, Katarina Mirković, Dunja Marinković, Anđelija Đoković, Anastasija Kitić i najbrža Selena Bosić su takođe bile deo prelepog mozaika užičke ekipe protiv ekipe Zlatibora. Ali, tu su i Vanja Ranković, Marija Hristov, Ivona Perović, Anđela Cvetković, Maša Milovanović, Kristina Cvetković, Milica Marković, Anastasija Brković, Nikolina Jovanović. Trenutno lepota i talenat, a uskoro moć!

 

Užice i Zlatibor – i rivali i prijatelji!

 

Podelite vesti!