U tem Bečeju…. svega na volju….

U tem Bečeju…. svega na volju….

Bečej, Sportski centar “Đorđe Predin Badža”; Bez gledalaca;

Sudije: Mihailo Žarić, Dragana Plavšić (oboje Beograd);

 

BEČEJ – UŽICE 2:3 (17:25, 25:20, 22:25, 25:20, 10:15) 101:104

 

Bečej: Rakić M 13p, Mehić 3p, Gajičić 12p, Rakić Đ 7p, Bašić, Milovac (kap) 14p, Vukanić, Lukić 22p, Grujić, Koković (lib);

Užice: Nenadić 23p, Lazić (kap) 15p, Radojičić 9p, Lekaj, Lekić 28p, Krstić 2p, Majkić, Kljajić 5p, Milojević (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

 

 

Odbojkaši Bečeja i Užica su fizički vidno iscrpljeni od igranja u ritmu sreda – subota. Teško da iko može racionalno da objasni zašto se Prva B liga igra ovako učestalo u još uvek epidemijskim uslovima. Kao da Odbojkaški savez Srbije želi da testira koji klub može i koliko može da izdrži. Kao da se želi da zbog mnogo odloženih utakmica dovede u pitanje regularnost i smisao postojanja Prve B lige.

A utakmica … prava muška. Vrlo dobar Bečej, vrlo dobro i Užice. I jedni i drugi su pokazali da im je realnije više mesto na tabeli.

Sjajno su Užičani iskoristili pozitivan nalet samopouzdanja posle pobede protiv kuršumlijskih vitezova u zaostaloj utakmici desetog kola protiv Bečeja. Od prvog poena su iznenadili domaćine željom i upornom borbom. Zato je konačno rezultat i pozitivan u korist Užica.

U ekipi Bečeja Mehić je sjajno organizovao napad i veoma dobro korigovao pomeren prijem domaćih. Napad je predvodio odlični primač Lukić, a izuzetan blokerski učinak je imao srednji bloker Gajičić (6 blokova).

A Užičani… Posle vaskrsenja Lekića u prethodnom kolu, u Bečeju su vaskrsli i srednji blokeri Radojičić i Kljajić. Značajno su doprineli rezultatskom uspehu. Veoma dobri su bili i ostali članovi prve postave užičke ekipe.

 

Heroj dana – Filip Radojičić – prva smena u hitnoj pomoći, put u Bečej, utakmica, povratak iz Bečeja, prva smena u hitnoj pomoći

 

A za vikend Užice gostuje u Loznici u utakmici 20. kola. Dvoboj protiv starog rivala je u nedelju u 15,30 časova na Lagatoru.

 

Podelite vesti!