Šumadija odnela bodove iz Užica

Šumadija odnela bodove iz Užica

Užice, dvorana Veliki park; Bez gledalaca;

Sudije: Nikola Jakovljević, Ivana Kovačević (oboje Valjevo);

 

UŽICE – ŠUMADIJA 1:3 (20:25, 22:25, 25:13, 22:25) 89:88

 

Užice: Nenadić 9p, Polić, Lazić (kap) 16p, Radojičić 5p, Lekaj, Lekić 23p, Peković, Krstić 4p, Andrić, Kljajić 5p, Kurćubić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Šumadija: Antelj (kap) 17p, Todorović 2p, Radivojević 18p, Lazarević A 9p, Pavlović, Lazarević N 8p, Petrović 2p, Starčević, Matić, Čolić, Antić (lib), Arsenijević (lib);

 

Užičani su nastavili sa igrama “toplo-hladno”. Posle odlično odigrane i nesrećno izgubljene utakmice u Vršcu, u Užicu protiv Šumadije su odigrali neorganizovano, taktički i tehnički veoma loše. Borbeni Aranđelovčani su zasluženo odneli bodove kući.

Bilo je neobično gledati kako lagano prebačene i napucane lopte lako padaju u polje Užica. Odbojkaši Šumadije su se uporno i sjajno borili da lopta ne padne u  njihovo polje, a onda se trudili da bez mnogo rizika prebace loptu Užičanima. To je danas bilo dovoljno protiv anemičnih i dekoncentrisanih domaćih igrača. Tračak nade za domaće uneo je svojim ulaskom Stefan Lekaj, ali se i on u četvrtom setu pridružio raštimovanom orkestru Užica.

U narednom kolu Užičani imaju šansu za popravni u Kuršumliji protiv domaćih Topličkih Vitezova. Utakmica se igra u nedelju 22. novembra 2020. godine sa početkom u 17 časova.

Podelite vesti!