Užičani odlični na startu prvenstva

Užičani odlični na startu prvenstva

Užice, dvorana Veliki park; Bez gledalaca;

Sudije: Velizar Lalević, Uroš Vukadinović (obojica Kraljevo);

 

UŽICE – BAVANIŠTE 3:0 (25:22, 25:19, 25:19) 75:60

 

Užice: Nenadić 12p, Polić, Lazić (kap) 12p, Radojičić 4p, Lekić 16p, Peković, Krstić 5p, Radmilac, Majkić, Kljajić, Dagović, Kurćubić (lib), Milojević (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Bavanište: Bojović 4p, Jovanović, Savin S 1p, Savin D, Marković (kap) 6p, Savin J 4p, Gatalica 10p, Veličković 8p, Popović, Jovanov, Šipetić, Pančić (lib); trener Rakočević;

 

 

OK “UŽICE”

 

Posle šest i po meseci vratila se prvenstvena odbojka u Užice. Nikada Užičani nisu igrali pred punim tribinama, ali ni pred praznim. A rival… stari rival… sa Bavaništancima nikad lako i nikad dosadno!

 

Trener Užica Vladimir Krsmanović

 

Bio je to uspešan debi novog trenera Užica Vladimira Krsmanovića i uspešna promocija novog tima Užica – još jedne verzije tima “100 % užički”.

Osetilo se u igri Užičana da nisu igrali pripremne utakmice. Bilo je dosta grešaka, prevashodno na servisu. Ali borbenost i želja za pobedom su bili na visokom nivou. Dizač Uroš Krstić je odlično organizovao igru i nije dozvolio pad u napadu domaćeg tima. Gosti su imali dva naleta na krilima nadahnuća Gatalice i Veličkovića, ali Lazić i Nenadić nisu dozvolili preokret.

Pozdrav pobednika na kraju utakmmice

Utisci trenera Krsmanovića na kraju utakmice: “Zadovoljan san pobedom i delimično igrom svoje ekipe. Nikada nismo imali lak posao protiv Bavaništa. Zadovoljan san zbog dobre utakmice našeg novog srednjeg blokera Kljajića, zbog povratka u ekipu Dagovića, Radmilca i Milojevića, ali i zbog toga što su deo ove pobede naši mladi momci Polić, Peković i Majkić. Veliki je posao pred nama ove godine. Dobro smo ga započeli.”

U drugom kolu Užice putuje u Futog, pored Novog Sada. Utakmica se igra u subotu, 10. oktobra 2020. godine sa početkom u 20 časova.

 

Podelite vesti!