Muškinja odigrao baš “muški”!

Muškinja odigrao baš “muški”!

Užice, dvorana Veliki park; Bez gledalaca;

Sudije: nikola marković, ivan petrović (obojica šabac);

 

UŽICE – VOJVODINA NS SEME 2  0:3 (25:27, 18:25, 19:25) 62:77

 

Užice: Nenadić 11p, Polić, Lazić (kap) 9p, Radojičić 5p, Lekić 14p, Krstić 1p, Radmilac, Majkić, Sredić, Kljajić 4p, Lekaj (lib), Andrić (lib); treneri Krsmanović i Bogosavljević;

Vojvodina NS Seme 2: Šaranović, Lagundžin 9p, Kozić 4p, Loboda, Muškinja 13p, Blagojević 1p, Ćulibrk, Mišković (kap), Kopitić 15p, Malešević 2p, Bojović 8p, Makarić (lib), Đogić (lib); trener Narandžić;

 

Zagrevanje uoči utakmice u sablasnoj dvorani Veliki park

 

U Užicu su gostovali juniori višestrukog prvaka države iz Novog Sada, većina juniorski reprezentativci Srbije. Užička postava je u proseku niža 10 cm od Novosađana i 4 godine starija.

Prvi set je najavio veliku borbu. Bila je obostrano odlična igra. Užičani su došli do 24:21 i… sve prosuli… Novosađani nisu grešili, prepoznali su nedostatak samopouzdanja i sigurnosti domaće ekipe, a dobili su i u ključnom trenutku pomoć sudija. Teško je bilo pretpostaviti šta može sve da pogreši domaća ekipa u trenucima kada je trebalo osvojiti samo jedan poen. Ali… desilo se… Vojvodina osvaja prvi set 27:25.

Očekivalo se da će se nastaviti velika borba. Ali za borbu su bili raspoloženi samo gosti, predvođeni osveženjem sa klupe na mestu primača servisa Muškinjom. Užičani su bili nervozni i dekoncentrisani i preostala dva seta su bez mnogo žara prepustili odličnim momcima iz Vojvodine. Novosađani su sigurnim servisom i stabilnom igrom najavili svoj veliki potencijal. Užičani nisu mnogo pokazali ni na taktičkom, ni na tehničkom, ni na mentalnom planu. Imaju samo 3 dana za oporavak, jer je pred njima sledeći izazov. U četvrtom kolu, koje se igra u nedelju 25.oktobra 2020. godine, Užičani gostuju u Prokuplju domaćem Topličaninu. To je dobra prilika da se popravi utisak iz trećeg kola.

 

OK Užice – Usredsrediti se na Prokuplje

 

 

Podelite vesti!