Kadetkinje izgubile u prvom kolu Kadetske lige

Kadetkinje izgubile u prvom kolu Kadetske lige

Užice, Sala OŠ “Stari grad”; Bez gledalaca;

Sudije: Andrijana Vukomanović (Požega), Bojan Tripković (Užice);

 

UŽICE – FORMA 0:3 (16:25, 18:25, 13:25) 47:75

 

Užice: Stevanović (lib), Petrović, Petronijević, Lazić, Kljajić, Maksimović (kap), Rajović, Jovanović, Đuričić, Marinković, Marić, Spasojević; trener Bogosavljević;

Forma: Grabović, Cicvarić A (lib), Savić (kap), Peković, Šiljković, Anđić, Bojović, Lazić, Mitrašinović, Petković, Radovanović, Vasiljević, Cicvarić N (lib), Žeravičić; trener Borčić;

 

Kadetkinje Užica su odigrale prvo kolo Kadetske lige. Kao domaćini su igrale protiv jednog od favorita ekipe Forme iz Užica, pružile dostojan otpor ali na kraju čestitale zasluženu pobedu igračicama gostujuće ekipe.

Ekipa Užica je u procesu formiranja potpuno nove ekipe. Dosta je novih igračica, ali i dosadašnje igračice su promenile pozicije. I to se osetilo u svim prelomnim trenucima u setovima. Međutim, bilo je tečne i požrtvovane igre i treba na treningu raditi da se ti periodi igre uz bolju koncentraciju produže. Igračice Forme su bolje sevirale i napravile su mnogo manje grešaka od domaćih igračica, tako da pobeda gošći nije dolazila u pitanje.

Za dve nedelje Užičanke u drugom kolu Kadetske lige igraju takođe kod kuće protiv vršnjakinja iz Bajine Bašte, ekipe Drine.

 

Šarmantne kadetkinje Užica

Podelite vesti!