VAŽNO!!! Vanredno stanje… prekidanje treniranja i takmičenja…

ok-užice

VAŽNO!!! Vanredno stanje… prekidanje treniranja i takmičenja…

U skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja u Republici Srbiji zbog situacije sa koronavirusom, Odbojkaški klub “Užice” od 16. marta 2020. godine prekida sve aktivnosti vezane za treniranje i takmičenje. Obustavlja se rad u svim uzrasnim kategorijama (škola odbojke, mlađi pioniri, pioniri, kadeti, juniori, seniori) i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Obustava rada traje dok nadležni organi ne donesu drugačiju odluku. O tome će članovi Odbojkaškog kluba “Užice” biti na vreme obavešteni.

Odbojkaški klub “Užice” poziva svoje članove i njihove porodice da se odgovorno ponašaju prema svom zdravlju i zdravlju svojih najbližih i da u potpunosti poštuju odluke rukovodstva države u vezi sa vanrednim stanjem. Cilj nam je da damo pun doprinos sprečavanju širenja koronavirusa, kako bismo se što pre vratili druženju sa odbojkaškom loptom.

 

https://www.srbija.gov.rs/vest/451323/proglaseno-vanredno-stanje-na-teritoriji-citave-srbije.php

 

https://ossrb.org/sve-vesti/oss-kategorija/vesti-iz-oss/12469-sva-odbojkaska-takmicenje-prekinuta-zbog-uvodenja-vanrednog-stanja-u-srbiji-zbog-virusa-korona.html

 

https://www.srbija.gov.rs/vest/451356/mere-na-osnovu-odluke-o-uvodjenju-vanrednog-stanja.php

 

Podelite vesti!