U Topoli domaćin samouveren i siguran

U Topoli domaćin samouveren i siguran

Topola, sala OŠ “Karađorđe”; Gledalaca: 200;

Sudije: Raško Jovanović (Beograd), Predrag Spasić (Kragujevac);

 

KARAĐORĐE – UŽICE 3:0 (25:11, 25:17, 25:23) 75:51

 

Karađorđe: Marković 6p, Urošević, Manojlović (kap), Milosavljević S 16p, Ilić M 1p, Ilić D, Ilić U 19p, Milosavljević Lj, Simić, Nikolić, Jovanović 6p, Betić 8p, Stokić (lib), Toljević (lib); treneri Nikolić M i Nikolić N;

Užice: Drljević, Lazić (kap) 4p, Radojičić 1p, Ćirković (lib), Čolić 2p, Lekaj, Jezdimirović 3p, Lekić 19p, Ignjatović 4p, Kljajić, Dabić 2p, Kurćubić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Pozdravi pre utakmice

 

Domaćin je bio favorit uoči utakmice i svojim angažovanjem, iskustvom i učinkom je opravdao tu ulogu. Ozbiljno su shvatili mladu i neiskusnu ekipu Užica i jasno pokazali da ne žele da rizikuju zacrtani cilj – ulazak u Prvu ligu. Sve vreme je u sjajnoj atmosferi sale OŠ “Karađorđe” igrala startna postava i uspešno ostvarila desetu pobedu u prvenstvu.

Užičani su počeli bojažljivo i previše sporo se oslabađali pritiska. Posle lako izgubljenog prvog seta, zahvaljujući jakim i preciznim servisima Uglješe Ilića i Ognjena Betića, vratili su se u igru i pružili solidan otpor jačoj ekipi. Za nešto više potrebno je više hrabrosti, samopouzdanja i koncentracije. Samo boljim treniranjem je moguće doći na taj nivo.

U sledećem kolu u Užice dolazi ekipa Topličanina iz Prokuplja. Derbi donjeg dela lige se igra u nedelju 09. februara u dvorani Veliki park sa početkom u 17 časova.

Podelite vesti!