Došli kao turisti, igrali kao turisti!

Došli kao turisti, igrali kao turisti!

Kosovska Mitrovica, sportska dvorana u Kosovskoj Mitrovici;

Sudije:Marko Grujić (Kraljevo), Nikola Jakovljević (Valjevo);

 

KOSOVSKA MITROVICA – UŽICE 3:0 (25:16, 25:19, 25:23) 75:58

 

Kosovska Mitrovica: Kostić, Mojsić, Miljković 7p, Miletić, Radomirović (kap) 8p, Todorović 1p, Guteša 15p, Gavrilov 6p, Deljanin 2p, Bulić 10p, Hadžić (lib);

Užice: Radojičić 5p, Ćirković 4p, Jezdimirović 1p, Lekić 17p, Ignjatović 4p, Kljajić 1p, Dabić 1p, Kurćubić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Da bi ekipa Užica ušla bezbedno na teritoriju Kosova i odigrala utakmicu 7. kola protiv domaćina Kosovske Mitrovice, bilo je neophodno da se Užičani prijave vlastima Kosova kao turisti koji obilaze manastire. Na žalost, tako kako su prijavljeni, tako su i igrali.

Nešto više žara su Užičani pokazali u trećem setu ulaskom Dabića u igru. Na njegov servis od rezultat 17:22 stigli su do 23:22 za Užice. Međutim, sve što je izgrađeno na energiju ekipe koja je ispoštovala Dabićevo samopouzdanje, prosuli su Lekić, Jezdimirović, Ignjatović i Kurćubić. Za 70 minuta su domaćini ostvarili ubedljivu pobedu.

U narednom kolu u Užice dolazi Bavanište, ekipa koja zauzima 8. mesto na tabeli i ima bod više od Užica, koje se nalazi na devetom mestu Prve B lige. Utakmica se igra u nedelju 15. decembra 2019. godine sa početkom u 17 časova.

 

 

Podelite vesti!