“Užice ekspres” protutnjao kroz Prokuplje!

“Užice ekspres” protutnjao kroz Prokuplje!

Prokuplje,  dvorana “Dr Zoran  Đinđić “; Gledalaca: 20;

Sudije: Miladinović,  Đorđević (obojica Niš)

 

 

TOPLIČANIN – UŽICE 0:3 (22:15, 15:25, 15:25) 52:75

 

Topličanin: Bečejski 3p, Ristić 2p, Ivanović 1p, Mijačić (kap) 6p, Mladenović 2p, Kovačević 1p, Roganović 4p, Milosavljević 9p, Gavrilović 5p, Danković (lib); trener Marković;

Užice: Radojičić 4p, Ćirković 2p, Čolić 6p, Lekaj, Jezdimirović 4p, Lekić 27p, Ignjatović (kap) 8p, Kurćubić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Zagrevanje Užičana u Prokuplju uoči utakmice

 

Za 70 minuta su Užičani savladali domaćina u Prokuplju. Bili su bolji od Topličanina i na servisu, i na prijemu servisa, i u napadu.

Od početka utakmice su gostujući igrači igrali disciplinovano i stabilno. Izgledali su odlično kao ekipa. Imali su samo jednu krizu u prvom setu kod rezultat 18:12 za Užice. Izgubili su zaredom 7 poena početničkim greškama u seriji. Međutim, ulaskom Lekaja na servis rezultat se vratio na stranu gostiju, a ekipa Užica se vratila u uređeno stanje.

Servisom su se istakli Jezdimirović i Lekić, prijemom servisa Čolić i Ćirković, napadom Lekić, igrom u polju Ćirković. Ipak, najbolji igrač danas na utakmici je bio tim Odbojkaškog kluba “Užice” i to je bilo očito svima koji su gledali utakmicu. Ovogodišnja postava se još uigrava i ima još dosta prostora za napredak.

Pred mladim Užičanima je novi izazov za 7 dana. Na Đurđic, 16. novembra u Užice dolazi prvi favorit Prve B lige ove sezone Dubočica iz Leskovca. Utakmica počinje u 18 časova i eto prilike da užički navijači pogledaju novi tim Užica protiv odlične ekipe.

 

 

Podelite vesti!