Krenula je nova stranica istorije OK “Užice”!

Krenula je nova stranica istorije OK “Užice”!

Priboj, Sportska dvorana; Gledalaca: 20;

Sudije: Fazlić, Dautović;

 

PRIBOJ – UŽICE 3:0 (25:18, 25:17, 25:05) 75:40

 

Prva zvanična utakmica jedne ženske selekcije Odbojkaškog kluba “Užice” se odigrala 02. novembra 2019. godine. U Priboju su pionirke domaćina savladale vršnjakinje iz Užica rezultatom 3:0. Bilo je to prvo zvanično predstavljanje jedne ženske selekcije Odbojkaškog kluba “Užice” u njegovoj osamnaestogodišnjoj istoriji.

 

Zagrevanje crvenobelih devojaka uoči utakmice

 

Užičanke su imale tremu od zvaničnog predstavljanja, od prvog pojavljivanja u dresovima, od prve velike dvorane, od prvog gostovanja, od prvog radovanja, od prvog tugovanja… Ali bile su dostojanstvene i poslale su sjajnu poruku regionu o novoj odbojkaškoj sili koja nadolazi. Da bi postale sila, moraju još mnogo da uče. Prvu lekciju su savladale u Priboju. Mora da se trenira još bolje i više, jer za tri nedelje je novi ispit.

 

Lara Petrović, Teodora Jovanović, Vanja Ćirović, Tamara Kljajić, Iva Drašković, Milica Vukašinović (gornji red), Katarina Lazić, Iva Maksimović (kapiten), Jana Rajović, Natalija Starčević, Valentina Petronijević, Sara Ljubojević (donji red)

 

U drugom kolu Pionirske lige Zlatiborsko – Moravičkog okruga pionirke Užica gostuju ekipi OK “Forma” iz Užica. Utakmica se igra za vikend 23/24. novembar 2019. godine.

 

Podelite vesti!