Užičani mnogo hteli, mnogo započeli… bodovi ostali u Vršcu…

Užičani mnogo hteli, mnogo započeli… bodovi ostali u Vršcu…

Vršac, SC Milenijum; Gledalaca: 100;

Sudije: Milica Lošić, Raško Jovanović (oboje Beograd);

 

BANAT – UŽICE 3:1 (25:16, 12:25, 25:22, 25:19) 87:82

 

Banat: Zarić 16p, Topalović, Pavlović 5p, Jovanović, Savin 3p, Markov 9p, Dabić, Medić (kap) 14p, Rabirac, Rajković 15p, Jovanić, Pavlov (lib), Tintor (lib); trener Santrač;

Užice: Nenadić (kap) 12p, Kurćubić (lib), Radojičić 4p, Kostić, Čolić 2p, Lekaj 4p, Jezdimirović 1p, Lekić 22p, Krstić 3p, Ignjatović 8p, Derikonjić 5p, Kljajić; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Značajno izmenjena ekipa Užica na zagrevanju u Vršcu

 

Užičani su loše otvorili utakmicu prvog kola Prve B lige u Vršcu. Kao da je dug put ostavio traga na gostima, što su Vrščani iskoristili i lako rešili prvi set u svoju korist (25:16).

U drugom setu kao da je igrala druga ekipa Užica u odnosu na prvi set. Jak i precizan servis i značajno bolji prijem servisa je pomogao ekipi Užica da brzo anulira gubitak prvog seta (12:25).

 

Užičani na prijemu servisa

 

I treći i četvrti set su Užičani otvorili bolje od gostiju. Međutim, iskusnija domaća ekipa je brzo hvatala priključak. Strpljivijom igrom i prevashodno borbenijom igrom u polju, igrači Banata su čekali greške mladih Užičana i uspešno priveli utakmicu kraju.

Užičani su imali isti broj asova na servisu kao domaća ekipa, ali su i napravili 12 servis grešaka više. Napad su Vrščani lakše rešavali preko Medića, Rajkovića i Zarića. Kod Užičana je u napadu bio raspoložen samo Lekić.

U drugom kolu Užičani igraju kod kuće. U Velikom parku gostuje ambiciozna ekipa Karađorđe iz Topole. Utakmica se igra u subotu, 02. novembra 2019. godine sa početkom u 18 časova.

 

 

 

Podelite vesti!