Zakazan početak priprema za sezonu 2019/20!

Zakazan početak priprema za sezonu 2019/20!

 

Odbojkaški klub “UŽICE” – septembar 2018

Stručni štab Odbojkaškog kluba “Užice” je zakazao prvi trening u predstojećoj sezoni u ponedeljak 12. avgusta 2019. godine u dvorani Veliki park. Svi prvotimci i licencirani igrači iz prošle sezone imaju obavezu da dođu u dvoranu Veliki park u 20,15 časova. Poziv važi i za prvotimce iz prethodnih sezona.

Od ove sezone u Prvoj “B” liga učestvuje 10 klubova: Dubočica Leskovac, Borac Paraćin, Užice, Banat Vršac, Bavanište (sačuvali status od prošle sezone), Futog, Kosovska Mitrovica, Loznica (ispali iz Prve Lige), Topličanin Prokuplje (ušao u ligu kao pobednik kvalifikacionog turnira pobednika drugih liga) i Karađorđe Topola (ušli po konkursu direktora takmičenja za upražnjeno mesto). Pobednik Prve “B” lige ulazi direktno u Prvu ligu, a drugoplasirani razigrava sa pretposlednjim iz Prve lige za ulazak u Prvu ligu.

“Prva “B” liga za seniore je i dalje geografski najzahtevnija liga u Srbiji. I ove godine ćemo imati jednu od mlađih ekipa u ligi, ali ćemo u svaku utakmicu ulaziti da pružimo maksimum i da se borimo za pobedu. Radićemo dosta i napredovaćemo tokom godine. Verujemo da ćemo biti pozicionirani u vrhu tabele”, pun je sampouzdanja trener Vladimir Krsmanović.

Podelite vesti!