Uvek igram za pobedu! I na treningu, i na utakmici!

Uvek igram za pobedu! I na treningu, i na utakmici!

U Odbojkaškom klubu “Užice” stasava izvanredan takmičar, sigurno u budućnosti lider seniorskog tima. On je dečak sa stavom punim samopouzdanja i izgleda kao da neće dozvoliti da nešto stane na put njemu i njegovom takmičarskom duhu.

 

 

Ignjat Cvetković je rođen 20. novembra 2008. godine u Užicu. Odličan je učenik četvrtog razreda OŠ “Stari grad”. Trenira odbojku od 2016. godine u Odbojkaškom klubu „Užice“. Prvi treneri su mu bili Ivan Panić i Marko Šimšić.

 

Servis Ignjata Cvetkovića je moćno oružje Odbojkaškog kluba “Užice”

 

On je još uvek polaznik škole odbojke, ali je prve odbojkaške korake naučio veoma dobro. Šansu koja mu se ove godine ukazala – da bude član prve postave pionirske ekipe svog kluba, oberučke je prihvatio. Igrao je sa starijim saigračima i protiv znatno starijih i fizički jačih igrača (i do 5 godina starijih)

 

U sezoni 2018/19 Cvetković je nosio dres broj 5 u pionirskoj ekipi

 

Voleo bi da igra kao najbolji igrač Odbojkaškog kluba “Užice” Nemanja Lazić ili kao najbolji igrač reprezentacije Srbije Uroš Kovačević. Uživa u situacijama kada se odlučuje o pobedniku seta i uvek preuzima odgovornost.

Voli da servira i smečuje, a sledeće sezone će se potruditi da napreduje u prijemu servisa, jer zna da bez toga ne može da da dobije značajniju ulogu u pionirskoj ekipi. Sledeće sezone će biti standardan prvotimac pionirske ekipe i ekipe mlađih pionira Odbojkaškog kluba “Užice”.

Želi da ostvari što više pobeda. Samo pobeda mu je cilj!

Očekuje da u budućnosti bude standardan prvotimac seniorskog tima svog kluba, ali se nada i reprezentativnom dresu… Pre spavanja misli odlutaju i u tom pravcu…

 

Podelite vesti!