Revanš Jagodincima za poraz u jesenjem delu

Revanš Jagodincima za poraz u jesenjem delu

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 150;

Sudije: Bojana Živković (Požarevac), Jovan Glišić (Maldenovac; Delegat: Raša Milić (Novi Pazar);

 

UŽICE – JAGODINA 3:1 (25:16, 25:10, 24:26, 25:21) 99:73

 

Užice: Lekić 28p, Kurćubić (lib), Ćirković (lib), Nenadić 3p, Ignjatović 13p, Lazić (kap) 20p, Radojičić 5p, Elezović 2p,Krstić 2p, Lekaj, Kljajić, Čolić, Đenić, Veljašević 4p; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Jagodina: Jovanović 4p, Nikolić 4p, Milošević, Đorđević 6p, Blagojević 8p, Popović (kap) 11p, Ilić, Strugarević 4p, Arsenijević (lib);

 

Primač Užica Nenadić na servisu

 

Ekipa Užica je pobedom protiv Jagodine i teoretski overila opstanak u Prvoj B ligi, a Jagodinci se na žalost ovim porazom sele u drugoligaški karavan. Još uvek Gornjomilanovčani i Leskovčani biju bitku za prvo mesto i ulazak u Prvu ligu, a Klek Srbijašume, Banat i Užice su izborili opstanak. Za još dva mesta koja obezbeđuju Prvu B ligu i dogodine bore se Mladost (Nova Pazova), Borac (Paraćin) i Bavanište.

 

Trener Krsmanović savetuje Krstića, a trener Bogosavljević Lekića na tajm-autu

 

Ekipa Užica je ubedljivo savladala Jagodinu na krilima stabilne igre kapitena Lazića i libera Kurćubića, kao i ubojitog napada korektora Lekića. Nekoliko momaka užičke ekipe nije moglo iz objektivnih razloga da trenira u prethodnom periodu i to se osetilo u igri. Igra užičke ekipe nije bila tečna, ali je bila dovoljna za pobedu.

 

U sledećem kolu Užičani gostuju ekipi Bavaništa, koja se bori da ostane u Prvoj B ligi. Utakmica se igra u ponedeljak 25. marta 2019. godine u sali OŠ “Đura Jakšić” u Kovinu sa početkom u 20 časova.

 

Podelite vesti!