Krstić pokorio Srem!

Krstić pokorio Srem!

Sremska Mitrovica, sala Mitrovačke Gimnazije; Gledalaca: 50;

Sudije: Mirko Subašić (Novi Sad), Mile Svilar (Inđija); Delegat: Miroslav Berković (Novi Sad);

 

SREM EATON  – UŽICE 0:3 (17:25, 22:25, 22:25) 61:75

 

Srem Eaton: Babić 5p, Petković, Novoselac (kap) 3p, Živković 3p, Đorđić 5p, Milutinović 3p, Graovac 7p, Buha, Ćorić 8p, Belanović 6p, Đekić (lib), Bugarinović (lib); trener Savić;

Užice: Lekić 8p, Kurćubić (lib), Nenadić 11p, Ignjatović 9p, Lazić (kap) 11p, Radojičić 6p, Krstić 9p, Lekaj 1p, Kljajić, Čolić, Veljašević; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Prijem servisa Užičana na servis Novoselca

 

Posle 5 nedelja pauze u prvenstvu Prve B lige Užice je u 15. kolu gostovalo u Sremskoj Mitrovici ekipi Srem Eaton, koja se grčevito bori za opstanak. Srem Eaton je veoma nezgodna ekipa na svom terenu. U dosadašnjem toku prvenstva (do današnje utakmice) igrači Srema su ostvarili na domaćem terenu 5 pobeda i 2 poraza. Obzirom da do kraja prvenstva ima još 7 kola, a ove godine iz Prve B lige ispada 5 ekipa, utakmica Srem Eaton – Užice je bila veoma važna za domaćine, ali i za goste, jer ni jedna ni druga ekipa nisu obezbedili opstanak.

 

Krstić je gospodario terenom u Mitrovačkoj Gimnaziji

Libero Kurćubić je uspešno zamenio povređenog startnog libera Ćirkovića

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I domaći i gosti su bili spremni za borbu za svaki poen. Servisi su bili taktički precizni kod obe ekipe, ali Užičani su imali bolji prijem servisa. Novoselcu je bilo teže nego Krstiću u distribuciji lopti, jer je imao više rasejanih prijema servisa.

Kod većine igrača Užica se osetilo u igri da nije bilo utakmica 5 nedelja, ali voljni momenat je bio na visokom nivou. Servis je bio stabilan, naročito kod Nenadića, Lekaja i Krstića. Dizač Krstić je bio izuzetno raspoložen, ali i napadači su donosili prave odluke posebno u odlučujućim trenucima setova.

 

Zadovoljstvo na licima pobednika u Sremskoj Mitrovici

 

Dobro su Užičani odigrali u Sremskoj Mitrovici i u dobrom raspoloženju dočekuju najbolju ekipu Prve B lige Dubočicu iz Leskovca. U 16-om kolu u Užice dolazi lider prvenstva, predvođen sjajnim igračima Pejčićem, Kočanovićem i Borovićaninom. Utakmica se igra u subotu 09. februara 2019. godine u dvorani Veliki park sa početkom u 18 časova.

 

Podelite vesti!