Vatromet Užičana u Novoj Pazovi

Vatromet Užičana u Novoj Pazovi

Nova Pazova, sala OŠ “Sveti Sava”; Gledalaca: 11;

Sudije: Tomislav Ilić (Beograd), Stanislava Strizović (Novi Sad); Delegat Goran Tanasković (Novi Sad);

 

MLADOST – UŽICE 1:3 (13:25, 19:25, 26:24, 17:25) 75:99

 

Mladost: Stanojlović 8p, Dragović 5p, Medić 2p, Bubulj 11p, Klupač 11p, Gajić (kap) 10p, Kovačić 1p, Marjanović 4p, Gajin, Blagojević (lib); trener Paravinja;

Užice: Lekić 15p, Ćirković (lib), Nenadić 19p, Derikonjić, Ignjatović 12p, Lazić (kap) 17p, Radojičić 1p, Elezović, Krstić 4p, Lekaj, Kljajić, Đenić (lib), Veljašević; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

U derbi utakmicu Prve B lige između četvrtoplasirane i trećeplasirane ekipe domaća Mladost je ušla osokoljena posle sjajnog trijumfa protiv Metalac Takova iz Gornjeg Milanovca u prethodnom kolu. Međutim, Užičani su u izvrsnoj formi i to su pokazali već na početku utakmice. Dizač Krstić je preciznim servisima otvorio utakmicu. Posle vođstva od 5:0 na njegov servis, primači Mladosti su izgubili koncentraciju i teško su primali flot servis Užičana. Zbog toga su napadali iz teških situacija, a odbrana gostiju je bila na visini zadatka.

 

Dizač Užica Uroš Krstić

 

Danas su Užičani bili moćni na servisu. Ostvareno je 11 poena iz tog elementa i najmanje još toliko je bilo jedva uhvaćenih servisa bez organizacije napada Mladosti. Klupač, Bubulj i Kovačić su u napadu bili potpuno neutralisani i prava je šteta što su Užičani pali u trećem setu i svojim greškama prepustili set domaćinu.

Dizač Užica Krstić  je odlično razigrao Nenadića, Lazića, Ignjatovića i Lekića, tako da ni u napadu gostiju nije bilo mnogo problema. Cela postava Užica je bila u sjajnom ritmu. Ponovo je izvanredno odigrao Bane Nenadić i u napadu, i na servisu, i na prijemu servisa.

 

Kapiten Užica Nemanja Lazić

 

Posle ovog kola Užice je zadržalo treću poziciju na tabeli sa 4 boda više od četvrtoplasirane Mladosti iz Nove Pazove.

Do pauze u prvenstvu ostalo je da se odigra još jedno kolo. U 14. kolu Prve B lige u Užice dolazi Timok iz Zaječara. Utakmica se igra u nedelju 23. decembra 2018. godine u dvorani Veliki park sa početkom u 17 časova.

Podelite vesti!