Od gotovog veresija!

Od gotovog veresija!

Jagodina, Sportska sala JASSA; Gledalaca: 50;

Sudije: Jovan Glišić (Mladenovac), Bojana Živković (Pođarevac);

 

JAGODINA – UŽICE 3:2 (14:25, 22:25, 25:21, 25:14, 15:09) 101:94

 

Jagodina: Jovanović 4p, Nikolić 14p, Milošević, Đorđević 18p, Blagojević 5p, Ilić M 4p, Popović (kap) 13p, Strugarević 1p, Ilić N (lib);

Užice: Lekić 30p, Kurćubić (lib), Ćirković 6p, Lazić (kap) 21p, Radojičić 3p, Elezović 4p, Krstić 5p, Kostić, Lekaj, Kljajić, Đenić (lib), Veljašević; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Ono što su Užičani odigrali u prva dva seta i treći do 21:15, bilo je najbolje ove godine! Ono što su Užičani odigrali od 21:15 za Užice u trećem setu do kraja utakmice bilo je najgore u ovoj godini!

Umesto da se utakmica završila posle 65 minuta rezultatom 3:0 za Užice, borba je trajala 122 minuta i na kraju su se radovali Jagodinci.

Kako se ekipa vadi iz “kanala” – bilo je danas predavanje dizača Jagodine Milana Ilića. Iz gotove bezizlazne situacije za konačan rezultat, vratio je svoje napadače u život, a stabilnim servisom poremetio je do tada odličan prijem servisa Užica.

“Žaliće dugo naši mladi igrači zbog odluka koje su donosili krajem trećeg seta i zbog kojih se nisu oporavili do kraja utakmice. Siguran sam da su naučili jednu važnu lekciju i da se ovako nešto više neće ponoviti. Nemamo vremena da mnogo tugujemo, jer nam već u subotu u goste dolazi Bavanište, jedna od ekipa koje će se sa nama boriti do kraja lige za opstanak”, izjavio je po završetku utakmice trener gostiju Krsmanović.

 

 

 

Podelite vesti!