Uspešan start u Kupu Srbije

Uspešan start u Kupu Srbije

Čačak, sala OŠ “Dragiša Mišović”; Glegalaca: 40;

Sudije: Marko Grujić, Ignjat Milinković (obojica Kraljevo);

 

LOTUS – UŽICE 0:3 (17:25, 24:26, 17:25) 58:76

 

Lotus: Tomović, Dantić, Aksanović, Markelić, Đoković, Drobnjak, Čolaković, Martinović (kap), Kojović, Krsmanović, Milosavljević, Kajić (lib); trener Rutović;

Užice: Lekić 14p, Ćirković 5p, Ignjatović 16p, Lazić (kap) 10p, Radojičić 7p, Elezović 1p, Krstić 3p, Kostić, Kljajić, Veljašević, Kurćubić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

 

OK Užice – avgust 2018

 

Prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2018/19 Užičani su odigrali u Čačku u okviru Kupa Srbije. U prvom kolu prvog stepena Kupa Srbije Užice je ostvarilo pobedu protiv domaćeg Lotusa.

U novoj sezoni Užičani će biti u izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Ali to ne menja ambicije tima – borbu za pobedu u svakoj utakmici!

Protiv Čačana je bila specifična utakmica. Bila je to prva utakmica posle 3 nedelje treniranja. Igralo se u maloj školskoj sali. Šansu da igraju dobili su svi igrači i svi su osetili ukus pobede. Forma igrača i uigranost ekipe nije ni blizu potrebnog nivoa za Prvu B ligu, ali rad tek predstoji.

U drugom kolu prvog stepena Kupa Srbije Užice je domaćin pobedniku meča između Bukovice Puteva i FAP Livnice. Utakmica će biti zakazana naknadno.

 

 

Podelite vesti!