Užičani i Paraćinci “za sve pare”!

Užičani i Paraćinci “za sve pare”!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 100;

Sudije: Mirjana Mitrović (Kosjerić), Jovan Glišić (Mladenovac);

 

UŽICE – BORAC 3:2 (25:22, 25:15, 18:25, 18:25, 15:06) 101:93

 

Užice: Lekić 6p, Ćirković (lib), Nenadić 19p, Derikonjić, Ignjatović 12p, Lazić (kap) 11p, Popović 4p, Krstić 6p, Ljubojević 3p, Lekaj, Betić 14p, Žunić (lib); treneri Bogosavljević, Avramović, Krsmanović;

Borac: Janković, Jovanović (kap) 2p, Živanović 8p, Živković 1p, Božanić 7p, Nikolić 2p, Sklepić 13p, Momirović, Perić 9p, Petrović, popović 7p, Đorđević (lib);

 

Sedamnaestogodišnji dizač Krstić!

 

Užičani su u 20. kolu Prve B lige ostvarili 15. pobedu. Ali teže nego očekivano! Prva dva seta su domaći igrali baš kako treba i koliko je dovoljno da se osvoje setovi. Šta se posle desilo… to verovatno ni odbojkaši Užica ne mogu da odgovore. Verovatno su pomislili da je posle dva osvojena seta sve gotovo i da će se gosti sami predati. Ali Paraćinci su iskusna i kvalitetna ekipa. Oni su odavno prebrinuli sve brige oko opstanka i bore se za eventualno što bolji plasman na tabeli. Ulaskom kapitena Jovanovića konci u igri Borca su se povezali i rezultat se u potpunosti okrenuo na stranu gostiju.

Kapiten Lazić u akciji!

U trećem i četvrtom setu nikome od Užičana ništa nije polazilo za rukom. Nisu pomagale ni izmene ni tajm auti. Dekoncentracija je uticala i na nervozu igrača i naravno da su to iskusni Paraćinci iskoristili. Na sreću, peti set su domaći otvorili odličnim servisima. Odmah je napravljena velika razlika, koja se održala do kraja utakmice. Užičani su ipak ostvarili pobedu, ali su ostali dužni vernoj publici.

Najbolji blokeri Užica Krstić (4 bloka) i Betić (6 blokova)

 

U 21. kolu ekipa Užica gostuje u Zaječaru. Utakmica protiv domaćeg Timoka se igra u petak, 30. marta 2018. godine, sa početkom u 20 časova.

 

 

Podelite vesti!