Ljubojeviću i Nenadiću prijalo Zaječarsko pivo!

Ljubojeviću i Nenadiću prijalo Zaječarsko pivo!

Zaječar, PSC Timok; Gledalaca: 150;

Sudije: Radenko Kusturić, Milena Pajenk (oboje Beograd);

TIMOK – UŽICE 1:3 (23:25, 23:25, 25:21, 18:25) 89:96

 

Timok: Janković, Vučković (kap), Sokolović 20p, Marković 5p, Gogin, Miladinov 6p, Živadinović 17p, Stanojević, Stanković 4p, Jovanović 4p, Miletić (lib), Petrović (lib);

Užice: Lekić, Kurćubić (lib), Nenadić 22p, Ignjatović 8p, Lazić 15p, Popović, Krstić 3p, Ljubojević 19p, Lekaj, Betić 8p, Žunić; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Dugo su (105 minuta) vodili borbu Zaječarci i Užičani u pretposlednjem 21. kolu Prve B lige. Gosti su, predvođeni korektorom Ljubojevićem i primačem Nenadićem, sve vreme prvog i drugog seta imali rezultatsku inicijativu. Međutim, neočekivano veliki broj grešaka u servisu i prijemu servisa Užičana, kao i uporna igra domaće ekipe, predvođene sjajnim korektorom Sokolovićem, su krajeve setova dovele u neizvestan rezultat. Ipak, oba seta su završena rezultatom 25:23 u korist Užica, iako je u drugom setu bilo i 21:14 za Užice.

Let Nenadića na servisu!

U trećem setu su Zaječarci napali servisom Užičane, ali su i lako čitali organizaciju napada dizača Užica Krstića. U trećem setu im je i blok funkcionisao dobro. Istakao se srednji bloker Živadinović (ukupno na utakmici ostvario 6 poena iz bloka). Treći set osvajaju domaći rezultatom 25:21.

U četvrtom setu se raspoloženim igračima Nenadiću i Ljubojeviću pridružuju kapiten Lazić i srednji bloker Betić. Polako i sigurno je rasla razlika u korist Užica, tako da je konačan rezultat u četvrtom setu bio 25:18 za Užice.

“Dalibore, širi svoje grane…” Odlični korektor Dalibor Ljubojević

U Zaječaru su Užičani ostvarili šesnaestu pobedu u sezoni 2017/18 u Prvoj B ligi i najverovatnije zauzeli treće mesto u ligi. U poslednjem 22. kolu Prve B lige Užice igra pred svojom publikom protiv odlične ekipe Dubočice iz Leskovca, koja se nalazi na četvrtom mestu na tabeli. To je sjajna prilika da verni navijači Užica vide još jednu odličnu utakmicu i oproste se od svojih ljubimaca u najuspešnijoj sezoni u istoriji Odbojkaškog kluba “Užice”. Utakmica se igra u dvorani Veliki park u sredu 04. aprila 2018. godine sa početkom u 16,30 časova.

 

Podelite vesti!