Kadeti Užica startovali pobedom protiv Lučana

Kadeti Užica startovali pobedom protiv Lučana

Užice, sala OŠ “Stari grad”; Gledalaca: 10;

Sudije: Veljko Murić, Duško Ristanović (obojica Užice);

 

UŽICE – LUČANI 3:0 (25:22, 25:13, 25:17) 75:52

 

Užice: Krstić (kap), Lekić, Veljašević, Radojičić, Kostić, Kljajić, Drljević, Mandić, Elezović, Stanojčić, Polić, Đenić (lib); treneri Avramović i Krsmanović;

Lučani: Milosavljević, Mijatović M, Mijatović A (kap), Bogićević, Stevanović, Bojović, Joković, Stanić; trener Madžarević;

 

Kadetska ekipa OK “Užice”

 

Pauzu u prvenstvu seniorske Prve B lige OK Užice je iskoristilo za odigravanje utakmica u prvenstvu mlađih kategorija. U sredu 28.02.2018. godine juniori su igrali u Gornjem Milanovcu i izgubili od Metalac Takova rezultatom 3:0. U subotu 03.03.2018. godine juniori su savladali FAP Livnicu iz Prijepolja rezultatom 3:0. U nedelju 04.03.2018. godine sa takmičenjem je počela i kadetska ekipa OK Užica. U prvoj utakmici ovogodišnje Kadetske lige Užičani su savladali vršnjake iz Lučana rezultatom 3:0.

 

Ekipe Lučana i Užica uoči početka utakmice

 

Ovogodišnja Kadetska liga se igra dvokružno između 4 učesnika: Lučani, Lotus (Čačak), Metalac Takovo (Gornji Milanovac) i Užice.

Lučanci su došli u Užice predvođeni kadetskim reprezentativcem Bojovićem, koji igra na mestu srednjeg blokera. U prvom setu su krenuli agresivno i iskoristili početnu zbunjenost domaćih igrača. Vodili su do polovine prvog seta, a onda je na scenu stupio primač Užica Lekić i preokrenuo prvi set u korist Užica.

Drugi set su Užičani otvorili odličnim servisima, za koje gosti iz Lučana nisu imali rešenje. U trećem setu je trener Lučana Madžarević prebacio Bojovića na mesto korektora, ali to gostima nije mnogo pomoglo. Treći set je završen rezultatom 25:17, a utakmica rezultatom 3:0 u korist Užica.

 

Stari sportski prijatelji – Užice i Lučani!

 

 

Podelite vesti!