Vitezovi pali u Velikom parku!

Vitezovi pali u Velikom parku!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 200;

Sudije: Vasilija Đurović (Kraljevo), Nikola Simeunović (Trstenik);

 

UŽICE – TOPLIČKI VITEZOVI 3:0 (25:20, 25:22, 25:22) 75:64

 

Užice: Lekić 2p, Ćirković 4p, Nenadić 5p, Derikonjić 3p, Ignjatović 2p, Lazić (kap) 21p, Krstić 2p, Ljubojević 6p, Lekaj, Betić 9p, Milojević (lib), Žunić (lib); treneri Bogosavljević, Avramović, Krsmanović;

Toplički Vitezovi: Ilić 6p, Ristić 7p, Cvetković 2p, Jablanović (kap) 5p, Simonović 15p, Račić 4p, Savić (lib);

 

Na megdan zahuktalim Užičanima u 15. kolu je došlo svega sedam “vitezova” iz Kuršumlije, ali sedam odabranih. Još jednom su pokazali da imaju igru, koja ne leži domaćoj ekipi.

 

Užičke nindže spremne za borbu protiv Kuršumlijskih vitezova

 

Užičani su, stekao se utisak, mislili da je dovoljno da izađu na teren u dresevima i da je to dovoljno za pobedu. A za pobedu se treba izboriti i treba je zaslužiti!

 

Utakmica može da počne!

 

Celu utakmicu su domaći imali malu prednost, gosti su sustizali, ali nisu ni u jednom setu prestigli Užičane. Igrači domaćeg tima su samo na momente igrali odlično, a veći deo utakmice su čekali da se gosti sami predaju. Činjenica je da su igrači Užica mislima već u Novom Sadu, gde ih očekuje “utakmica sezone”, protiv drugoplasirane ekipe Prve B lige. Ipak, u Velikom parku je trebalo završiti utakmicu protiv ekipe iz Kuršumlije, pred domaćom publikom koja je u velikom broju došla da podrži svoje ljubimce.

 

Simonović (primač gostiju) u napadu protiv bloka Nenadić – Betić

 

U završnicama setova bilo je najuzbudljivije i tada se igrala najbolja odbojka. Poslednji poen na utakmici osvojio je primač Užica Ćirković sjajnim smečem i tako overio osmu uzastopnu pobedu Užica u Prvoj B ligi.

 

Dogovor Užičana na pauzi uoči drugog seta

 

Petnaesto kolo Prve B lige je donelo neočekivan poraz Novosađana u Zaječaru. Zahvaljujući pobedi Užičana nad “vitezovima” i porazu Novog Sada, na vrhu Prve B lige se malo zakuvalo, ali je redosled prve četiri ekipe ostao isti. U narednom kolu u Novom Sadu, u maloj dvorani SPENS-a, igra se derbi Novi Sad – Užice. Utakmica se igra u nedelju, 18. februara 2018. godine, sa početkom u 18 časova.

 

Stručni štab Užica je očekivao 3 boda na utakmici protiv Topličkih Vitezova

 

Podelite vesti!