Šesta uzastopna pobeda!

Šesta uzastopna pobeda!

Užice, Dvorana Veliki park; Gledalaca: 150;

Sudije: Mirjana Mitrović (Kos), Nikola Marković (Ša);

 

UŽICE – SREM EATON 3:0 (25:19, 25:21, 25:11) 75:51

 

Užice: Lekić 1p, Kurćubić (lib), Ćirković 1p, Nenadić 9p, Derikonjić 1p, Ignjatović 9p, Lazić (kap) 14p, Krstić 5p, Ljubojević 7p, Lekaj, Betić 11p, Milojević (lib); treneri Bogosavljević, Avramović, Krsmanović;

Srem Eaton: Babić 5p, Petković 5p, Živković 3p, Đorđić 2p, Milutinović 1p, Graovac (kap) 10p, Karajlović, Radovanov 3p, Bugarinović (lib); trener Savić;

 

Seniorska ekipa Odbojkaškog kluba “Užice”

 

Užičani su se uželeli muške odbojke, jer je prethodna utakmica bila u Velikom parku pre 40 dana protiv Timoka. Šteta je što su gosti stigli u Užice bez svog najboljeg igrača, dizača Novoselca, jer bi Užičani videli mnogo bolju odbojku.

Detalj sa utakmice prilikom servisa kapitena Lazića

Prvi i drugi set je otvorio dizač Užica Krstić sjajnim servisima. U prvom setu je bilo 5:0, a u drugom 4:0. Na tehnički tajm-aut u prvom setu se otišlo pri rezultatu 12:2 za Užice. Posle toga su se domaći opustili, a gosti su ipak pokazali deo svog prošlogodišnjeg nivoa kada su bili u vrhu tabele Prve B lige. Ipak, domaćin je jasno pokazao zašto je favorit u ovom meču i nije dozvolio iznenađenje. Prva postava je stabilnom igrom omogućila svim momcima da zabeleže svoje minute u ovom meču i svi su ispunili očekivanja stručnog štaba.

Posebno su se istakli dizač Krstić i srednji blokeri Ignjatović i Betić. Pokazali su da napad iz sredine nije zanemaren i zapostavljen u igri užičke ekipe.

Ovom pobedom Užičani u dobrom raspoloženju ulaze u nedelju pred 14. kolo i gostovanje u Vršcu protiv domaće ekipe Banata.

 

Podelite vesti!