Užičani osvojili Paraćin!

Užičani osvojili Paraćin!

Paraćin, SRC “7. jul”; Gledalaca: 70;

Sudije: Spasić (Kg), Đurović (Kv);

 

BORAC – UŽICE 1:3 (26:24, 22:25, 22:25, 18:25) 88:99

 

Borac: Jovanović (kap) 3p, Živanović 10p, Živković, Božanić 7p, Nikolić 21p, Sklepić 14p, Momirović, Perić 4p, Petrović P, Popović 2p, Petrović D, Đorđević (lib);

Užice: Lekić 11p, Ćirković 1p, Derikonjić, Ignjatović 10p, Lazić (kap) 15p, Popović 10p, Krstić 4p, Ljubojević 10p, Lekaj, Betić 13p, Veljašević, Milojević (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

U borbi četvrtoplasirane i petoplasirane ekipe Prve B lige uporniji i snalažljiviji su bili gosti iz Užica. Bio je to sjajan duel dve dobre ekipe, koji je trajao 105 minuta. Jedini koji nije bio na nivou utakmice je prvi sudija Spasić iz Kragujevca. Baš se trudio da on osvoji najviše poena!

Užičani su počeli haotično i nedisciplinovano. Ali izmene korektora i primača servisa su urodile plodom. Polako je nastajala uređena celina. Odbojkaši Užica su stabilnim i preciznim servisom pomerili napad Paraćinaca daleko od mreže. Strpljivo su Užičani sačekali da Paraćinci počnu da greše i tako im olakšaju put do pobede.

      Ko je najbolji?
           UŽICE!

Najbolji i najstabilniji u sastavu Užica je bio libero Ljubiša Milojević. Bio je stožer ekipe na prijemu i u polju i svojom stabilnošću je štitio samopouzdanje tima. Srednji blokeri Betić i Ignjatović su imali zapažen učinak, ali posebno treba istaći sjajnu igru Lekića i Ljubojevića.

Sreća, sreća, radost!

U desetom kolu u Užice dolazi sjajna ekipa Timok iz Zaječara. Utakmica se igra u subotu 16.12.2017. godine u dvorani Veliki park u Užicu sa početkom u 19,30 časova.

Podelite vesti!