Užičani protutnjali kroz Sremsku Mitrovicu!

Užičani protutnjali kroz Sremsku Mitrovicu!

Sremska Mitrovica, PSC Pinki; Gledalaca: 80;

Sudije: Mile Svilar (Inđija), Mirko Subašić (Novi Sad);

 

SREM EATON – UŽICE 0:3 (18:25, 17:25, 08:25) 43:75

 

Srem Eaton: Babić 2p, Petković 5p, Novoselac (kap) 5p, Maričić, Živković 8p, Đorđić 5p, Milutinović 5p, Milojković, Vujković, Radovanov, Foro (lib), Bugarinović (lib); trener Savić;

Užice: Lekić, Kurćubić (lib), Ćirković 10p, Derikonjić, Ignjatović 5p, Lazić (kap) 9p, Popović 16p, Krstić 6p, Ljubojević, Betić 8p, Milojević (lib), Veljašević; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Sjajno raspoloženje u svlačionici uoči utakmice

Ekipa Srem Eaton je dosta izmenjena u odnosu na prošlu godinu, pre svega podmlađena. Međutim, predvođeni iskusnim dizačem Novoselcem su se uspešno nosili sa gostima iz Užica u prvoj polovini i prvog i drugog seta. Ostalo je bilo na strani Užičana. Kad god su uključili viši stepen prenosa, sve se brzo završavalo.

Bolji od ostalih u ekipi Užica su bili primač servisa Stanko Ćirković i srednji bloker Ognjen Betić. U trećem setu smo videli “one man show” Gligora Popovića – odservirao je zaredom 6 as servisa i potpuno demolirao prijem servisa domaćina.

“Dobra igra” Užičana i posle utakmice u restoranu Panorama

U trećem kolu Užice je domaćin ekipi Banat iz Vršca. Utakmica se igra u subotu, 28. oktobra 2017. godine, sa početkom u 16 časova.

 

 

Podelite vesti!