Šampion Crne Gore gostovao u Užicu!

Šampion Crne Gore gostovao u Užicu!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 40;

Sudije: Aleksandra Petrović (Užice), Vladan Todorović (Kosjerić);

 

UŽICE – JEDINSTVO BEMAX (BIJELO POLJE)       2:2

(18:25, 25:19, 22:25, 25:18)       90:87

Užice: Murić 5p, Betić 5p, Lekić 7p, Lekaj, Derikonjić 1p, Veljašević, Ignjatović 7p, Lazić (kap) 7p, Radojičić, Popović 18p, Krstić 4p, Ljubojević 10p, Milojević (lib), Žunić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Jedinstvo Bemax: Kuburović (kap) 4p, Bulatović L, Bulatović B 5p, Magdelikić 1p, Rudić 4p, Delić 16p, Tomić, Ćinćur, Madžhukov 9p, Vukić 2p, Dizdarević 1p, Kojović, Radivojević, Pavićević, Popović (lib); treneri Prebiračević i Miladinović;

 

OK “Užice”

 

OK “Jedinstvo Bemax”

 

Ekipa Jedinstvo Bemax iz Bijelog Polja, aktuelni šampion Crne Gore, je u nekompletnom sastavu u sklopu priprema pred kvalifikacije za Ligu šampiona došla u Užice da odigra prijateljsku utakmicu sa Užicem.

Predvođeni dizačem Kuburovićem i korektorom Delićem, Bjelopoljci su u prvom setu iskoristili preveliki respekt Užičana prema šampionu Crne Gore i rutinski ga osvojili. Užičani su prvi put igrali sa srednjim blokerom Betićem i primačem Gligorom Popovićem i osećala se neuigranost i manjak komunikacije. Međutim, u drugom setu Užičani su konkretnije servirali i disciplinovanije blokirali. Realizacija kontri je bila na visokom nivou. U trećem setu se igralo poen za poen, ali pri kraju su Užičani pali na prijemu servisa. U četvrtom setu su šansu dobili Murić i Lekić i sjajno je iskoristili. Vremena za peti set na žalost nije bilo, jer je istekao termin u hali.

Bila je ovo dobra pripremna utakmica za Užice pred početak Prve B lige. Do početka lige ostalo je još samo 14 dana i treba još raditi na koncentraciji i disciplini igre.

 

Podelite vesti!