Još jedan maraton u režiji Užičana!

Odbojkaški klub

Još jedan maraton u režiji Užičana!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 100;

Sudije: Vladimir Jokanović (Kraljevo), Mirjana Mitrović (Kosjerić);

 

UŽICE – BANAT 3:2 (18:25, 25:15, 24:26, 25:18, 15:08) 107:92

 

Užice: Lekić, Ćirković 11p, Derikonjić 3p, Ignjatović 8p, Lazić (kap) 19p, Popović 16p, Krstić 5p, Ljubojević 5p, Betić 2p, Murić, Milojević (lib), Žunić (lib); treneri Bogosavljević, Avramović, Krsmanović;

Banat: Araškov 5p, Topalović, Radić, Jović 12p, Vasilije 3p, Savin 3p, Markov (kap) 18p, Medić 4p, Simić 8p, Pavlov (lib); trener Santrač;

 

Seniori Odbojkaškog kluba “Užice”

 

U Užicu je odigran još jedan maratonski meč. Vrščani su došli u Užice spremni i odlučni da ostvare pobedu. Predvođeni sjajnim kapitenom – primačem servisa Markom Markovim i odličnim dizačem Nikolom Savinom, Vrščani su maksimalno koristili sve mane ekipe Užica. Rutinski su osvojili prvi set.

Međutim, u drugom setu Užičani se bude. Napali su servisom goste, zaustavili napad sa korektorske pozicije i vratili meč u egal. U trećem setu se vodila izjednačena borba, igralo se poen za poen. Kod rezultata 21:18 za Užice, na servis gostiju dolazi dizač Banata Savin, razbija do tada stabilan prijem servisa Užica i dovodi goste u vođstvo (21:22). Užičani su izgubili samopouzdanje i gosti osvajaju set (24:26).

Izgubljeni treći set je Užičanima teško pao i to se osetilo u četvrtom setu. Sve vreme su gosti vodili. Kod rezultata 12:15, na servis Užičana dolazi Ljubojević i sjajnim taktičkim servisima vraća samopouzdanje ekipi Užica. Energija koju je doneo Ljubojević je pretvorena u dugu seriju poena do kraja seta (13:3) do konačnih 25:18.

Peti set su Užičani loše otvorili, ali nisu dozvolili da loša serija dugo traje. Bolja fizička spremnost je bila na strani Užica i peti set su ubedljivo osvojili (15:08).

“Još uvek je dosta uspona i padova u igri Užica. Ono što je dobro je da je cela ekipa spremna i da i igrači sa klupe daju jasan doprinos u svakoj utakmici. Nadamo se da će u sledećim utakmicama igrači prve postave biti taktički i tehnički disciplinovaniji i da ćemo izbeći dramatične mečeve”, izjavio je posle utakmice trener Krsmanović.

U četvrtom kolu Užičani putuju u Kuršumliju. Utakmica protiv domaće ekipe Toplički Vitezovi se igra u nedelju 05. novembra 2017. godine sa početkom u 19 časova.

 

Podelite vesti!