Aleksandra Avramović – novo pojačanje u stručnom štabu OK “Užica”!

Aleksandra Avramović – novo pojačanje u stručnom štabu OK “Užica”!

Od sezone 2017/18 u stručnom štabu Odbojkaškog kluba “Užice” nalazi se mlad i perspektivan trener Aleksandra Avramović, proslavljeno ime ženske odbojke Užica, Srbije i Jugoslavije.

Aleksandra Cica Avramović

Aleksandra Avramović će biti zadužena za rad sa mlađim kategorijama u klubu, od pionirske škole do kadeta i juniora. Takođe će pomagati i u radu sa prvim timom. Aleksandra Avramović je najveće pojačanje Odbojkaškog kluba “Užice” u predstojećoj sezoni!

Nekada sjajni bloker, sada perspektivni trener!

Aleksandra Avramović je imala vrhunsku igračku karijeru. Bila je pravi igrač šampion! Ređale su se titule šampiona Srbije i Jugoslavije (5 titula sa Jedinstvom i 1 titula sa Poštarem), jedna titula prvaka Rumunije (Metal Galati), jedna titula prvaka Azerbejdžana (Rabita Baku), titule pobednika Kupa ( pet – Jedinstvo, 1 – Poštar, 1 – Metal Galati), mnogobrojni uspesi u kupovima CEV-a… Imala je dugogodišnju reprezentativnu karijeru. Blokersko mesto u reprezentaciji je bilo rezervisano za popularnu Cicu u najtežim godinama reprezentacije kada se kroz razne kvalifikacije probijala do svetskog i evropskog vrha.

Aleksandra Avramović – igrač šampion!

Aleksandra Avramović ima veliki trenerski potencijal. Bila je dve godine trener užičkog Jedinstva i jednu godinu trener u švajcarskom klubu Šonenverd. U prethodne tri godine je bila trener na kampu u Kosjeriću VOLLEY TREND.

Podelite vesti!