Užičanima previše gorko Zaječarsko pivo

Užičanima previše gorko Zaječarsko pivo

Zaječar, SC Timok; Gledalaca: 100;

Sudije: Bratislav Dimitrijević, Milan Miladinović (Niš);

 

TIMOK – UŽICE 3:1 (25:19, 25:21, 19:25, 25:23) 94:88

 

Timok: Vučković, Ranđelović, Sokolović B (kap), Miladinov, Ilić, Živadinović, Sokolović S, Nikolov, Stanković, Jovanović, Miletić (lib), Mitrović (lib);

Užice: Lekić, Kurćubić, Božić, Derikonjić, Ignjatović, Lazić (kap), Krstić, Ljubojević, Murić, Veljašević, Žunić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Odbojkaši Užica na vrhu Čestobrodice!

Užice je prvi put u svojoj istoriji gostovalo u Zaječaru i nije se proslavilo. Igrači Užica su se umorili od jurenja opstanka u Prvoj B ligi i u Zaječaru su pružili jednu od najlošijih igara ove sezone. Nije opravdanje ni neigranje dva standardna člana prve postave Ćirkovića i Milojevića. Zaječarci su prepoznali dekoncentrisanog i indisponiranog primača servisa Murića i stalno vršili pritisak na njega. Ni domaća ekipa nije blistala, ali iskoristila je sve greške Užičana da osvoji 3 boda.

Kako su Užičani izgubili četvrti set, a sve vreme su vodili i imali 23:21… As servis na Murića, Lazić smečuje u dvojni blok, Žunić daje laku kontru protivniku… Diplomski rad kako pokloniti set protivniku! Bilo i što pre da se zaboravi!

Ostaje poslednje kolo protiv starih rivala Antene iz Kruševca. Utakmica se igra u petak, 14. aprila 2017. godine, u dvorani Veliki park sa početkom u 17 časova.

Podelite vesti!